Спорт

Тоци нареди контролите, чака двама от Бдин

  23.01.2018 13:13             
Тоци нареди контролите, чака двама от Бдин

Старши треньорът на Севлиево Анатоли Тонов-Тоци нареди контролите на отбора по време на подготовката му за пролетния дял в Северозападната Трета лига. Селекцията продължава, като се очаква в близките дни към тима да се присъединят двама футболисти, играли през есента за Бдин /Видин/, научи „Конкурент“.

Първият спаринг на Севлиево ще е на 28 януари с Янтра /Полски Тръмбеш/ на изкуствения терен в Царева ливада. На 31 януари възпитаниците на Тонов ще мерят сили с Янтра /Габрово/. На 3 февруари им предстои контрола с Вихър /Славяново/, а за 7-и е насрочена приятелска среща с Академик /Свищов/. В списъка фигурира мач на 10 февруари с Бенковски /Бяла/ и двубой на 14-и с Янтра 1919 /Габрово/.

„За последната контрола ще гостуваме на Павликени на 17 февруари. Разбрали сме се мачът да е там, тъй като в първия пролетен кръг на първенството те са домакини, а ние – гости. При определяне на домакинствата на останалите проверки ще се съобразяваме с времето“, каза Анатоли Тонов за „Конкурент“. Треньорът на Севлиево води едноразови занимания със своите избраници. Специалистът очаква до края на седмицата броят на футболистите в групата да нарасне до 20.