Крими

Студът активизира крадците

  22.01.2018 11:54             
Студът активизира крадците

Полицията информира за случаи на кражби във Видинско. Във времето от 19 декември м.г. до 19 януари т.г. неизвестен извършител проникнал в трафопост до жилищен блок на ул.”Княз Дондуков” в областния град. Чрез използване на техническо средство е извършена кражба на 45 метра кабел. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 20 януари в 17.30 часа жител на Монтана сигнализирал в РУ-Белоградчик за извършена кражба от наследствения му имот в село Протопопинци, общ.Чупрене. Взломена е входната врата на гараж и е извършена кражба на две акумулаторни батерии, две медни гръбни пръскачки, удължители с различна дължина и 10-литрова туба с дизелово гориво. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

На 21 януари за времето от 12.30 до 13.30 часа неизвестен извършител  чрез взломяване на прозорец на задна лява врата, проникнал в лек автомобил „Шевролет” и извършил кражба на авто СД плеър. Колата била паркирана в тревната площ пред гребната база в областния град. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.