Лайфстайл

10 причини, поради които мъжете харесват по-възрастни жени

  20.01.2018 13:28             
10 причини, поради които мъжете харесват по-възрастни жени

Много хора мислят, че колкото по-млада е жената, толкова по-привлекателна е за противоположния пол. Смята се, че младите жени изглеждат по-добре и затова мъжете ги харесват повече.

Ето защо някои дами се срамуват от тяхната възраст. Истината обаче е, че мъжете предпочитат по-възрастните жени по-често.

По-възрастните жени могат да скрият възрастта си или да имат по-ниско самочувствие, защото не са млади и не изглеждат привлекателни. Оказа се обаче, че такива жени имат някои предимства пред младите момичета, които са привлекателни за много мъже.

Днес сме подготвили интересна информация за вас. Ето списък на причините, поради които мъжете харесват възрастните жени. Това ще ви помогне да разберете защо ви харесват по-младите мъже. Също така ще предоставим на младите дами някои съвети как да бъдат привлекателни за мъжете.

# 1 По-възрастните жени контролират своите хормони

Всички знаем, че хормоните оказват влияние върху настроението и емоциите ни. Ето защо по-младите приятелки са по-емоционални и могат да предизвикат още кавги. По-възрастните жени контролират хормоните си и не оказват натиск върху мъжете емоционално. Ето защо те са привлекателни. Така че, по-младите жени трябва да се научат да контролират своите емоции и промени в настроението.

# 2 По-възрастните жени знаят какво правят в леглото

Нека да се изправим пред него, сексът е една от най-важните части на романтичната връзка. По-възрастните жени имат по-голям опит и познават тялото си перфектно, което улеснява мъжете да се радват на нея. Младите жени трябва да опознаят тялото си, за да получат по-голямо удоволствие от секса.

# 3 По-възрастните жени не са обсебени от формата на тялото си

По-възрастните жени обикновено не се интересуват от това да имат перфектна форма на тялото. Те имат привлекателни и естествени криви, които изглеждат наистина привлекателни. Ето защо мъжете обичат по-възрастните жени. Така че, за да бъдат привлекателни за мъжете, младите жени трябва да се гордеят с тялото си и да спрат да се опитват да отстранят всичките си недостатъци.

# 4 По-възрастните жени не са склонни да маркират мъж като "приятел"

Младите жени също са обсебени от романтични взаимоотношения. Те искат всичко да бъде сериозно. По-възрастните жени са имали много отношения и може да са уморени от тях. Те не искат отново да преживяват този емоционален стрес. Мъжете обикновено не харесват никакви отговорности, така че затова по-скоро харесват възрастните жени.

# 5 По-възрастните жени са по-независими

Най-вероятно възрастните жени вече имат собствена кариера и собствен живот. Мъжете смятат, че независимостта е много привлекателна. Тайната е, че по-възрастната жена никога няма да пренебрегне собствения си живот, кариера и потребности на по-младия мъж. Така че по-младите жени трябва да се съсредоточат върху собствения си живот и нужди.

# 6 По-възрастните жени знаят как да показват авторитет

По-възрастните жени са уверени и независими. Те знаят какво искат и никога няма да позволят на някой да ги контролира. Мъжете смятат, че тези функции са привлекателни. Младите дами трябва да са по-уверени.

# 7 По-възрастните жени не гледат по-младите си любовници

По-възрастните жени не гледат по-младите си мъже. Някои от тях може да имат деца, други могат да имат служители. Както и да е, по-възрастната жена винаги има много хора, които да се гледат. Ето защо те търсят малко утеха и любов с мъжа си, вместо да правят връзката си пълна с кавги.

# 8 Собствени пари, кола и къща

Младите жени много рядко имат кола, къща и много пари и очакват мъжете им да им предоставят всички тези неща. По-възрастните жени обикновено са вече богати. Те не изискват всички тези неща от своите хора. По-младите жени трябва да престанат да искат твърде много от своите мъже, да бъдат по-независими и да се съсредоточат върху собствените си нужди и цели.

# 9 По-възрастните жени имат опит

По-възрастните жени обикновено се преживяват във всички аспекти на живота. Те имат опит в романтичните отношения, кариерата и живота като цяло. Това ги прави интелигентни и интересни хора. Такива жени могат да водят интересен разговор. Младите жени трябва да разширят съзнанието си, да не бъдат наивни и трябва да са готови да предоставят на хората своето мнение. Мъжете винаги ще уважават тази жена.

# 10 По-възрастните жени са по-малко егоистични в леглото

Може би по-възрастната жена е благодарна за всяка любов и внимание, което младите мъже им дават, или може би защото те имат голям опит в любовта и романтичните отношения. Както и да е, тези жени обикновено са по-малко егоистични в леглото.

Blitz.bg