Свят

Семейство, изнасилвало малката си дъщеря: По-добре ние, отколкото някой маниак

  19.01.2018 21:31             
Семейство, изнасилвало малката си дъщеря: По-добре ние, отколкото някой маниак

Съпружеска двойка от руския град Волгоград в течение на няколко месеца е изнасилвала собствената си 12-годишна дъщеря. За престъплението стана известно в хода на планов медицински преглед на момичето при гинеколог. В полицията съпрузите заявили, че са действали само в интерес на детето.

Местни медии съобщават, че сигналът до полицията бил подаден от гинеколога, прегледащ шестокласничката. Жената забелязала, че 12-годишното момиче има редовни полови контакти и вдигнала тревога. В резултат на разследване станало ясно, че момичето е било изнасилвано от собствения ѝ баща, а понякога и от майка си.

Жената обяснила на полицаите, че сама е била подлагана на сексуално насилие в детството си и не е искала момичето ѝ да повтори нейната съдба. Именно с цел защита и секс възпитание на момичето тя позволила на мъжа си многократно да прави секс с нея, пише в. "Дейли мейл".

"По-добре ние, отколкото някой маниак", казала майката в полицията.

В момента съпрузите ги очаква съд. Те са лишени от родителски права. Заради престъпленията те са заплашени от до 20 години лишаване от свобода. Интересно е, че психиатрическата експертиза е потвърдила вменяемостта на родителите. Жертвата в момента се намира в рехабилитационен център.

Превод и редакция: БЛИЦ