Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Проучване установи дали жените предпочитат да правят секс пияни

2018-02-15 04:00 543 0

Проучване установи дали жените предпочитат да правят секс пияни

Милиони жени пият алкохол преди секс, тъй като не се чувстват уверени да се съблекат пред обекта на желанието си, когато са трезви. По темата е направено проучване, което е установило, че всяка двадесета жена не смее да се покаже пред партньора си гола, преди да е ударила няколко питиета.

Изследователите са анкетирали 3000 жени на възраст между 18 и 50 години. Средностатистическата жена е спала с осем мъже в живота си, като най-малко с петима от тях е била пияна.

Три четвърти от жените твърдят, че се чувстват по-диви в леглото, ако са се подкрепили с няколко питиета и предпочитат да правят секс под влиянието на алкохол, защото смятат, че той премахва задръжките им в спалнята.

Всяка шеста жена си признава, че не е правила секс с мъж напълно трезвена никога в живота си, пише tialoto.bg. Четири от всеки десет дами са били пияни при първия си сексуален контакт, а цели 48% заявяват, че предпочитат да правят секс под влияние на алкохол.

Проучването установило още, че 75% от семейните жени пият поне едно питие преди да се отправят към леглото със своята половинка.

Повече от половината от анкетираните жени твърдят, че питието помага в процеса на запознанство с представителите на противоположния пол. И че едва ли не са длъжни да бъдат малко пияни, когато правят секс с нов мъж, за да могат да го впечатлят.

Друго откритие е, че 14 % от жените със сериозна връзка не могат да се настроят за секс със своя партньор, ако не са изпили поне две чаши вино преди това.

Според учените това изследване показва съвсем ясно, че жените чувстват липса на увереност в леглото, когато са с целия си разум.

Явно алкохолът дава прилив на самочувствие на дамите, особено когато става въпрос за секс.

За съжаление, много жени не си дават сметка, че по този начин могат да загубят самоконтрол и да се изложат, и сексът да си остане еднократен.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Осем признака, че тялото ви жадува за секс
2018-10-19 04:10
377 0
Физиологичните и сексуалните нужди могат да бъдат наблюдавани в тялото чрез набор от симптоми, които отразяват вашите желания за секс и вълнуващи нови преживявания. Липсата…

Нова битка: Галена пак сърдита заради Преслава, бойкотира концерта на „Пайнер“
2018-10-18 19:30
345 0
Нова битка назрява във войната между Галена и Преслава, научи HotArena. Галена планира да бойкотира поредната изява на

Разликата между любов и увлечение
2018-10-18 16:20
177 0
Разликата между любовта и увлечението се крие в малките, но простички неща. Това е да се сетиш да завиеш някой, когато му е студено. Да…

Две години затвор за Софка
2018-10-18 14:40
2058 0
Две години затвор грозят певицата Софи Маринова, защото се покатери върху защитения обект Каменни гъби край Кърджали. Това гласи чл. 278 от Наказателния кодекс…

актуален брой на вестник Конкурент