Крими

Спецакции борят престъпността във Врачанско

  19.01.2018 12:09             
Спецакции борят престъпността във Врачанско

На 17 срещу 18 януари, на територията на РУ-Бяла Слатина е  проведена специализирана операция с цел противодействие на  престъпността. Проверени са 15 моторни превозни средства и 17 лица. Установени са 11 нарушения.

За времето от 19 ч. до 24 ч. в четвъртък на територията на община Мездра също е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността,  подобряване средата за сигурност, осигуряване на засилено полицейско присъствие. Установено е едно нарушение на Закона за движение по пътищата.

Констатирани са нарушения и при проведената вчера спецакция на територията на Роман. Ченгетата плъзнали из района с цел:  предотвратяване, пресичане  и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, оказване въздействие върху поведението на водачите на МПС, управляващи след употреба на алкохол. В хода на спецоперацията са проверени 11 моторни превозни средства и 26 лица.

За времето от 9 ч. вчера до 6 ч. тази сутрин, на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана полицейска операция за  противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 18 автомобила и 27 лица. Констатирани са 12 нарушения, които са санкционирани по Закона за движение по пътищата, Кодекса на застраховането и Закона за българските лични документи.