Лайфстайл

Ето как зодията ви помага да разберете палавите си желания!

  18.01.2018 16:08             
Ето как зодията ви помага да разберете палавите си желания!

Сексът е сложен. Това е процес, който може да отнеме много опити и грешки. Ако не друго, астрологията може да ни помогне заедно в нашето проучване, ние щастливо насочваме поглед към небето, пише beu.bg.

Както някои вече знаят, Венера и Марс могат да ви помогнат да разберете поведението си в романтичните и сексуални отношения. Вашият Марс дори може да ви даде известна яснота за това, какво ви харесва в леглото. Но небесното тяло, което наистина ще ви определи като сексуално същество, е Ерос, един от най-големите астероиди в астрологията.

Кръстен на гръцкия бог на любовта, Ерос достойно разкрива вашите еротични наклонности. Мястото му в рождената ви графика разкрива, как се отнасяте към вашите любовници, как искате те да се отнасят с вас и показва вашите лични особености, които се появяват само между чаршафите.По-просто казано, Ерос може да ви помогне да разберете какво точно ви възбужда.

Например, ако Ерос при вас е в Рак, воден знак известен със своята склонност да чувствате нещата дълбоко, подсказва, че желаете интимност и емоционална връзка с партньора си.

Може да предпочитате дългосрочни взаимоотношения вместо случайни запознанства или случайни закачки. И, след като връзката ви е достатъчно сериозна, вие ще искате да споделите вашия дом с партньора си(съжителството е от ключово значение за Рака).

За разлика от това, някой с Ерос в Стрелец вероятно ще е по-игрив в леглото, въпреки че страстта все още играе важна роля и за него. С този астероид (Ерос), поставен в огнен знак, можете да заложите, че този човек го обича горещо и тежко - и може да се изнервя, ако нещата се разхладят.

Както при всяка друга точка в рождената ви таблица, можете да прочетете много неща за вашия Ерос - както и за много по-малко известни небесни тела, които могат да бъдат много информативни. Но никога не забравяйте и не пропускайте цялата картина, която рисува вашата таблица, когато става въпрос за сексуалния ви живот. Не забравяйте да вземете предвид Луната, Венера и Марс, докато проучвате вашата идентичност в Ерос. Освен това, когато разглеждате всички тези знаци заедно, те могат да добавят към общата картина, не само за сексуалния ви живот.

Blitz.bg