Спорт

Бонус за феновете в Монтана, за 5 лева гледат два международни мача

  16.01.2018 11:27             
Бонус за феновете в Монтана, за 5 лева гледат два международни мача

С един билет феновете в Монтана ще могат да гледат два международни мача утре /сряда/. От 16.30 ч. в зала „Младост” баскетболистките приемат шампиона на Хърватска Трешневка. Двубоят е втори от топ 8 на Адриатическата лига. Преди седмица в Белград момичетата на треньора Стефан Михайлов победиха със 73:71 т. Цървена звезда.

Само три дни след финала за Купа България с Нефтохимик 2010 волейболистите на Монтана пък посрещат гръцкия Фойникас /Сирос/ в първи осминафинален мач от турнира „Чалъндж къп“. Двубоят в зала „Младост“ започва в 20.30 ч. Монтана е единственият български тим, който продължава и през 2018 г. участието си на международно ниво. Момчетата на Даниел Пеев стигнаха до този етап на надпреварата, след като на 1/16-финалите отстраниха Апоел Фар Шаба от Израел след две победи. Фойникас Сирос с Боян Йорданов в състава пък елиминира в миналия кръг норвежкия Викинг /Берген/ също с два успеха. Реваншът в Гърция е на 31 януари.

Феновете на баскетбола и волейбола в Монтана могат да гледат двете срещи в зала „Младост” на 17 януари срещу сумата от 5 лева. Ако предпочетат да наблюдават само волейболния мач, входът е 4 лева.