Лайфстайл

Екстра Нина тъне в лукс, живее в палат за . . .

  16.01.2018 09:54             
Екстра Нина тъне в лукс, живее в палат за . . .

Екстра Нина тъне в лукс в Турция и обитава палата за над 1 млн евро. В южната ни съседка чалга ветеранката обитава баровска къща в квартала на богатите и там където имат имоти едни от най-популярните турски актьори, твърди "Таблоид", без да цитира конкретен източник.

Въпреки че има всичко в Турция, нейният приятел Адел е човекът, който я провокира да се върне на българската сцена. Точно заради него, преди година тя се върна в редиците на музикалния гигант „Пайнер”, издаде нов албум и изкара нови песни, както и дуетни парчета с Кристас Кесарас, който живее в Испания и е спряган за гадже на една от най-известните актриси в Испания Ивана Бакеро.

Гаджето на Екстра Нина я глези като принцеса й и осигурява пет звезден стандарт на живот, за който много от колежките й могат да й завидят. Певицата от няколко години живее и работи в Турция, където вече е позната не само на българите там, но и на голяма част от турската публика.

Прехвърлилата 50 години певица има повече участия в южната ни съседка, отколкото в България, защото прекарва повече време край Босфора. БЛИЦ