Крими

Обраха и източиха горивото на снегорини

  15.01.2018 11:09             
Обраха и източиха горивото на снегорини

Източиха горивото от снегорини в Ружинци и откраднаха 4 акумулатора от специализираната техника, съобщиха от ОД на МВР във Видин. Въпреки наглата кражба, улиците в общинския център са почистени, тъй като ударените машини били на пътно-поддържащата фирма от Белоградчик, съобщи кметът на видинското село Александър Александров.

Ченгетата от полицейското управление в Белоградчик установили, че апашите са се потрудили доста в петък, когато са установени липсите. Те източили 250 литра дизелово гориво и натоварили 4 акумулатора от камиони „Камаз“ и Щаер“. Работата по случая продължава, а в РУ в Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Липсата на снегорини не се усети особено, тъй като от Агенция „Пътна инфраструктура“ пренасочиха ТИР-овете по направлението Видин – Монтана по трасето Дунавци – Арчар, Тополовец, Ружинци и включването на камионите в движението по Е79. Заради незнание и непознаване на маршрута, някои медии обявиха, че в региона има огромни преспи. От АПИ обаче са предприели тези действия, за да спестят по-трудния маршрут за тежките камиони от Димово до Ружинци.