Лайфстайл

Венета ошушка Тишо! Ето как разделят имуществото след развода

  15.01.2018 10:03             
Венета ошушка Тишо! Ето как разделят имуществото след развода

Венета Райкова и бившият й вече съпруг Тишо на бърза ръка се разбраха за семейното си имущество и попечителството над сина им. За водещата на „Папараци” остава всичко – и жилището, и колата, и грижите за Патрик.

Доскорошният мъж на тв звездата пък ще трябва тепърва да гради живота си отначало, събирайки пари за апартамент и автомобил, с който да пътува до работа. Че Венета е по-печеливша от раздялата разказват очевидци, пише "Уикенд". Онзи ден в 7 сутринта са засякли журналистката да излиза от дома си в столичния кв. „Изток”, в който до началото на януари живееше и брадърът Тихомир.

Водещата се качила в семейното беемве със сина си Патрик и колата потеглила към центъра на София. Райкова откарала момченцето си до ул. „Цар Шишман”, където се намира частната занималня „Дева”. Там хлапакът си пишел домашните до обяд, а след това отивал на училище – в близкото 133-о СУ „А. С. Пушкин”. Преди бракът на Венета да се разпадне, беемвето се използваше от Тишо.

Затова и задължението да кара Патрик беше на риалити героя. Всяка сутрин той караше сина си на училище, а после отиваше на работа в офиса на хазартна фирма. Припомняме, че напоследък бившият съпруг на водещата управлява казина, а преди това имаше и собствен ресторант.

БЛИЦ