Лайфстайл

Брадърката Лили направи зашеметяващи интимни признания: Загубих дете, но сега...

  13.01.2018 09:29             
Брадърката Лили направи зашеметяващи интимни признания: Загубих дете, но сега...

Лиляна Ангелова от третия сезон на риалити шоуто „Биг Брадър” разкри за първи път пред списание LOVE style щастливата новина, че очаква бебе и разказа за своята борба за дете.

„В началото на четвъртия месец съм“, споделя Лили.

„Истината е, че от две години се боря да имам дете. Преживях и едно неуспешно инвитро през февруари миналата година. Не искам да плюя срещу лекарите. При мен обаче не бяха направени две много важни изследвания, а се оказа, че проблемът ми е именно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лева. Била съм и в друга инвитро клиника преди това и забелязах, че докторите гледат на пациентите основно като на банкомат и касичка, а не влагат индивидуален подход. Благодарение на д-р Добринка Петрова от клиника в Пловдив, която ми пусна изследванията, се оказа, че имам инсулинова резистентност, която влошава качеството на яйцеклетките”, казва още брадърката.

Докторката й назначила режим на хранене без въглехидрати и плодова захар. Изписала й също хапче, което струва 10 лева, и Лили забременяла веднага. Освен това се оказало, че красавицата има и предразположение към тромбофилия и за да избегне спонтанен аборт, сега си бие през ден инжекции за разреждане на кръвта.

Бебето трябва да се появи през юли и ще е същата зодия като майка си – Рак. Лили желае детето да носи първата буквичка от името на нейната баба – Н.

С бъдещия татко Станислав Костов обаче не планират сватба.

„Преди много исках да се видя в бяла рокля, но вече не държа на това. Със Станислав не сме и сгодени, както се пише навсякъде. Не е вярно и че той се е развел заради мен. Той се раздели с бившата си жена и година след това започна нашата връзка”, категорична е риалити героинята.

Blitz.bg