Лайфстайл

Eлица на Стунджи вкара в леглото си ученик, отдала се е на голям разврат!

  13.01.2018 08:32             
Eлица на Стунджи вкара в леглото си ученик, отдала се е на голям разврат!

Певицата Елица Тодорова, която нашумя покрай връзката си с музиканта Стоян Янкулов – Стунджи, съвсем е занемарила кариерата си. Откакто се раздели с дуетния си партньор, тя не е вадила хит и се е съсредоточила върху други неща. Запознати твърдят, че изпълнителката се е отдала на разврат и сменя мъжете като носни кърпи, но така и не е успяла да завърже сериозни отношения, твърди "Уикенд".

Неотдавна тя дори имала връзка с ученик – атлетичен 18-годишен танцьор. За разлика от Елица, Стунджи най-сетне откри щастието с настоящата си половинка Дора Арабаджиева. Неотдавна Янкулов стана дядо, след като дъщеря му Стилияна го дари с внуче, така че ситуацията в личния му живот изглежда напълно подредена.

Навремето музикантът бе лудо влюбен в дуетната си половинка, но си изпати доста от медийния интерес към връзката им. През 2008 г. Стунджи предложи брак на Елица в ефира на БНТ, но сватба така и не се състоя. Клюката гласи, че палавата певица многократно слагала рога на Янкулов, а сред любовниците й бил и рапърът Криско, който по това време тепърва пробивал на музикалната сцена.

Елица явно е в търсене на нов мъж, защото почти всеки ден се пуска я по гащи, я по жартиери, я по сутиен.

„Какво й става на тази жена?! Съвсем е изперкала! Не й отива на годините да се гологъзи така!”, коментират възмутени интернет потребители в профила на певицата.

Blitz.bg