Събития

Във Враца започва безплатен курс по дигитален маркетинг

  12.01.2018 15:07             
Във Враца започва безплатен курс по дигитален маркетинг

Търсите ли интересна и предизвикателна работа, която да ви кара да ставате от леглото с желание? Искате ли да работите дистанционно за клиенти от цяла България, а защо не и от цял свят? 

Ако е така, не пропускайте предстоящото събитие на тема “Дигитален маркетинг”, организирано от „Враца софтуер общество“. То е насрочено за 20 януари (събота) от 15 ч. до 19 ч. в актовата зала в СУ “Козма Тричков” във Враца. На него ще имате уникалната възможност да се запознаете с експерти в сферата, които ще ви разкажат накратко какво точно работят и какви възможности за професионална реализация съществуват в тази сфера. 

По време на срещата ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг - управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

Но това не е всичко!

Тогава пред обществеността на Враца ще бъде представен и предстоящия безплатен 4-месечен курс по дигитален маркетинг на „Враца софтуер общество“. Той започва в края на февруари и е предназначен както за гимназиални ученици, така и за работещи и безработни.

„В дигиталната ера, има търсене както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг. Ако вие сте креативни, упорити, ползвате Facebook и Google и искате да се развивате, не губете повече време!“, споделиха от екипа на „Враца софтуер общество“ и увериха, че курсът има важна мисия: да даде нови възможности за предизвикателна и добре платена работа, която е възможна точно тук - във Враца.