Лайфстайл

Мегз с покъртителна изповед, разкри ще съди ли "ВИП Брадър"!

  11.01.2018 09:35             
Мегз с покъртителна изповед, разкри ще съди ли \

Миглена Каканашева - Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон на най -популярното риалити шоу у нас - Вип Брадър. Досега дизайнерката не беше давала оценка за експлозивното си участие във формата. И въпреки многото слухове не обелваше дума за отношенията си с продуцентите на формата, пише hotarena.net.

За разлика от повечето ни звезди Каканашева не тръгна веднага след излизането си да се оправдава, че всичко е нагласено. Изглежда Мегз е искала да мине малко време и да си направи равносметка за всичко, което й се случи. Навръх Нова Година Мегз сподели в социалните мрежи кадър от новогодишната нощ, на който е повече от ослепителна. Под снимката Каканашева за пръв път проговаря какво е изтърпяла и има ли конфликт между нея и Биг Брадър.

Каканашева споделя, че престоя й в къщата е бил изключително тежък. "Не знам дали отвън е изглеждало толкова драматично, но имаше моменти, в които се чувствах на дъното на ада". Най-влиятелната риалити звезда у нас още добавя, че Биг Брадър е нарушавал договора й почти всеки ден с цел да я научи да живее. Шокиращо Каканашева признава още, че освен всички мизерии, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и друг шамар.

Фейсбук страницата на Мегз - най-силният й бизнес инструмент е бил спрян по сигнал на телевизията заради използване на кадри от предаването. За това красавицата научила в къщата и изпаднала в шок, защото не можела да направи нищо. Учудващо всички тези гадости, които мнозина биха определили като психически тормоз, Мегз определя като уроци и не спира да благодари на Нико Тупарев, за това, че форматът я е променил завинаги към по-добро.Каканашева разказва, че е истински щастлива и не спира да се забавлява.

Този пост слага край и на слуховете, че Мегз не е получила хонорара си от предаването за това, че разказа на всички как Тото е мамил. Изглежда Мегз и продукцията са в прекрасни отношения въпреки всичко.