България

Семейство и дъщеря им изгоряха в дома си

  10.01.2018 10:49             
 Семейство и дъщеря им изгоряха в дома си

Трима души са загинали при пожар в къща в стражишкото село Камен, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Сигнал за тежкия инцидент е получен тази сутрин в 05,45 ч. На адреса незабавно са изпратени два пожарни автомобила с 5-ма огнеборци от Регионалната служба „Пожарна и аварийна безопасност” в Стражица. Все още обаче не могат да открият телата. Пожарът в къщата е загасен, но огнеборци разчистват пепелището и рухналите покрив и втори етаж, за да достигат до загиналите.

Огънят е унищожил изцяло двуетажната къща. В нея са били 76-годишният стопанин и 74-годишната му съпруга. Предполага се, че 54-годишната им дъщеря също е била в жилището. Жената, която живее във Велико Търново, била в отпуск и отишла при родителите си. Тя усетила дима и разбудила комшиите. След това се върнала в горящото жилище, за да помогне на родителите си, но върху нея се срутил вторият етаж, разказаха полицаи.

Тепърва на местопроизшествието ще се извършва оглед, ще се уточнява броя на обитателите и ще се изясняват причините за пожара.

По първоначална информация данни за умишлен палеж няма.

24часа