Лайфстайл

12 срещи, на които всяка двойка трябва да отиде през зимата

  06.01.2018 16:55             
12 срещи, на които всяка двойка трябва да отиде през зимата

Бели преспи, блестящи празнични светлини, замръзнали прозорци , пукащи огньове - това е толкова романтично време на годината, пише beu.bg. Защо да не използвате този празничен сезон, за да се забавлявате с по-добрата си половинка?

1. Опитайте заедно нов зимен спорт. Превземете склоновете самостоятелно или наемете инструктор и се научете как да карате сноуборд или ски. Ако не са ви по вкуса, просто вземете шейната на децата или съседите.

2. Подкрепете любимия си отбор. Вземете си фланелки и отидете да гледате футбол или хокей, отбора на родния ви град.

3. Бягство в планините. Наемете стая или хижа за ден или уикенд и се насладете на едно снежно бягство заедно.

4. Посетете музей. Избягайте от студа и проверете, и посетете настоящите изложби заедно.

5. Поглезете се с уютна вечер. Запалете камина, налейте си вино и си пуснете любимия филм.

6. Запишете се на курс по печене или готвене. Овладейте някои нови и различни рецепти заедно.

7. Отидете в любимото си кафене. Опитайте нещо декадентско с мента или джинджифилови аромати. 

8. Отидете на зимната пързалка. Това е сезонът за забавления на ледената пързалка! Ако не можете да карате, ще бъде още по-забавно!

9. Започнете новогодишната промяна заедно. Изберете нещо, което можете да правите заедно и планирайте време за него всяка седмица. Обмислете уроци по танци, класове за готвене, седмични филмови вечери или каквото вие интересно и на двамата.

10. Разходете се в снега. Направете си приключение на открито, като се насладите на красивата природа след снеговалеж. Витоша, Пирин, Рила, Родопи, в България не можем да се оплачем от близки планински дестинации. Вземете и децата и шейната и ето ви забавление по две!

11. Посетете кино или театър заедно. Симфоничен концерт, откриване на изложба, опциите да прекарате време заедно и същевременно сред хора в студеното време са добра възможност...

12. Станете доброволци Приемете истинския смисъл на отминалите празници и използвайте времето си, за да помогнете на нуждаещите се. Открийте нови възможности за доброволци. Винаги има на кого да се помогне.