Лайфстайл

Когато сексът е о(б)рязан

  04.01.2018 15:48             
Когато сексът е о(б)рязан

Неотдавна изпитах глад за филм – от онези американско бозавите, в които някакви хора се срещат, припадат един по друг, но преди да заживеят щастливо, ще трябва да минат през кошмара на първия път заедно в леглото. Е, стигайки дотам, вместо да се сблъска с нирвана, главната героиня се озоваха в чистилището, където складират необрязаните пениси. И настана една вакханалия, та не е за разправяне. Какво пък толкова, възмути се моята дълбоко европейска душа. Все едно в Щатите всички мъже до един са без излишна кожа върху главата на члена си.

Поразрових се из статистическите дебри, подкокоросана от любопитство, и се оказа, че зад океана немалък процент от господата са в свитата на собствениците на обрязаните фалоси, без значение каква религия проповядват.
Нямаше как да не извикам на помощ сексуалните си спомени, които имам честта да съм натрупала, за да си припомня дали има разлика в единия и в другия модел мъжественост. Отговорът е този.

Секс с притежател на обрязан пенис

Най-малкото от естетическа гледна точка обрязаният член е в пъти по-добре изглеждащ. Наистина може да го видиш, необезпокояван от излишък кожа в горната му част. Освен това, когато задоволяваш мъжа с ръка, не ти се налага да навиваш около китката си и ненужния епител от гениталиите му. Усещането при секс с обрязан мъж е почти същото като вагинално задоволяване с вибратор. Не става въпрос за техниката на любовника, а за чувството на допир и триене.

Секс със собственик на необрязан член

Ако любовникът ви е от старата школа и си харесва момчето добре завито, то тогава с чиста съвест може да говорим, че сексът с него е повече от прост секс. Необрязаната кожа действа като стимулатор за клитора, когато пенисът е в ерекция. Няма значение в каква позиция се намира любовникът ви, кожата, събрана около главата на фалоса, кара вагината ви да се чувства плътно и тотално запълнена. Пръстенът, който се образува около горната част на члена, притиска нежно, но настойчиво горната стена на влагалището, изпращайки приятни импулси към клитора от вътрешната страна на половите ни органи.

Необрязаният пенис се плъзга по-добре, усеща се по-натурално и добавя допълнително „дразнение“ към сексуалното ни преживяване.

Но, както се казва в поговорката – всеки гледа от собствената си камбанария.
Аз лично предпочитам да правя секс, в който има химия, отдаденост, любов.
А пък ако любовникът ми има необрязан пенис и знае какво да прави с него, оргазмът ще е още по-добър.

mila.bg