Събития

Калин Каменов: Пожелавам ви през новата година да бъдете здрави, да обичате повече и да вярвате в себе си!

  29.12.2017 19:08             
Калин Каменов: Пожелавам ви през новата година да бъдете здрави, да обичате повече и да вярвате в себе си!

Скъпи съграждани,

В очакване сме на новата 2018 г. Това са дните, които се събира цялото семейство и се обединяваме около общата кауза да бъдем по-добри.

Освен с оптимизъм, вяра и нови предизвикателства, началото на новата година винаги е свързано с равносметка.

През изминалата година се научихме, че трудностите носят успех и не трябва да се страхуваме от тях, а заедно да ги преодоляваме. Това беше начинът да се справим със задачата, която е изключително важна за нашия град – финализиране на дейностите по водния цикъл. Основен приоритет бе и подобряване на инфраструктурата в града, кварталите и селата от общината.Асфалтирани бяха основни улици, а с помощта на правителството бяха възстановени пътища между населените места.Освен това показахме, че сме безкопромисни в спазването на законите и успяхме да наложим строги мерки за сигурност и ред. Промяната зависи от всеки един от нас - да сме обществено активни, да имаме гражданско самосъзнание, да сме отговорни към това, което се създава.

Откритото управление, обществените обсъждания, непрекъснатият диалог с вас, моите съграждани, са начините да развиваме нашият общ дом и да показваме, че можем да бъдем добри стопани. Това беше причината Враца да бъде класирана сред първите 7 общини по почтеност на управление в страната.

С реализираните проекти през отиваща си година успяхме да обновим образователната и спортната инфраструктура в града. Показахме, че Враца е съвмременен град, който пази своите традици и бит, своите непреходни ценности.

Най-важното: показахме, че Враца – това са хората. Сигурен съм, че всеки един от вас има характера, достойнствата и гордостта на нашите предци. Затова вярвам, че можем да се справим и с новите предизвикателства, да устоим на трудностите и да реализираме поставените ни задачи.

Пожелавам ви през новата година да бъдете здрави, да обичате повече и да вярвате в себе си.

Честита нова 2018 година!

Нека да е здрава, мирна и благословена!