Свят

Студенти правиха секс на улицата заради лайкове в мрежата (ВИДЕО 18+)

  18.12.2017 09:18             
Студенти правиха секс на улицата заради лайкове в мрежата (ВИДЕО 18+)

Пореден секс скандал се разигра в руския град Уст Лабинск, който се намира в Кубан. Градчето още не се е отърсило от разговорите след разюзданата училищна оргия, в която трима младежи карали 11-годишно момиче да им прави орален секс. След това се прославиха студентки от педагогическия колеж, които издевателстваха над връстничка – пребиха я, накараха я да се съблече и да се изкъпе гола в езеро. И ето отново пикантна история, между другото – разиграла се със студенти от същия колеж. В мрежата се появи откровено видео, което е заснето от студенти от педагогическия факултет в Кубан на централния площад в Уст-Лабинск. Те правели секс, снимайки всичко на видео, което излъчвали директно. На кадрите се вижда как палавата двойка се отдава на ласки, а намиращият се до тях младеж коментира и същевременно снима, опитвайки се да намери най-добрият ракурс.

„Ето така - коментира операторът, опитвайки се да даде изображението на фокус – това трябва да се постави като аватар.” Участничката в скандалното видео го праща на уж на приятелка, но кадрите попадат в интернет. От полицията са започнали проверка по случая. 

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/bez-sram-studenti-pravikha-seks-na-ulitsata-zaradi-laykove-v-mrezhata-video-18_news565295.html