Спорт

СТМК Враца награждава отличниците за 2017 г.

  13.12.2017 13:21             
СТМК Враца награждава отличниците за 2017 г.

СТМК Враца ще награди най-заслужилите си състезатели през годината на 18 декември. Церемонията е насрочена за 18 ч. в кафе „Студио“ при кабелна телевизия „Враца“.

В крайното класиране на държавния шампионат на БФАМС – nitro on road за 2017 г., в клас „1/5 ON ROAD“, Дамян Петров е първенец, а съотборникът му Любомир Цветомиров е вицешампион. В клас „1/8 I.C. TRACK 4WD“ врачани доминират. Явор Антонов оглавява класирането, пред Дамян Петров. Трети е Владо Янков от автомоделния клуб в Левски, а четвърти е Мартин Петров от СТМК Враца. В клас „1/10 I.C. 200 mm“ Явор Антонов и Петър Цветанов са на 2-о и 3-о място в крайното подреждане. Пред тях е единствено Тони Янчев от столичната Асоция на моделистите, а съотборникът им Александър Вълков дели 4-5-а позиция с Владо Янков от град Левски.

Състезателите на врачанския клуб имат още куп призови места от участието си в различни турнири у нас и зад граница през 2017 г. Дамян Петров се отчете с 9-о място на европейското първенство в Англия, което автоматично го вкара в топ 5 на класацията „Спортист на Враца“. Постижение за клуба е и признанието за отличната организация за поредна година на „GP Bulgaria Ledenika“.

По традиция ръководството на СТМК Враца е подготвило грамоти за всички проспериращи свои състезатели, както и за партньорите и спомоществователите си, които ще им бъдат връчени на церемонията.