Лайфстайл

Бареков дава "Мис България 2017" на прокурор

  12.12.2017 12:44             
Бареков дава \

Депозиран е сигнал в прокуратурата срещу „Мис България” 2017. Това заяви за "Здравей, България" зам.-главният прокурор Ася Петрова. „Наистина има депозиран сигнал във Върховна касационна прокуратура срещу „Мис България” 2017 Тамара Георгиева".

Това заяви в стдуиото на "Здравей, България" зам.-главният прокурор Ася Петрова. По думите й сигналът е депозиран от Николай Бареков във връзка с провеждането на конкурса. Самата организаторка на конкурса Ирина Папазова също призна за проверката ден по-рано.

Негативният обществен отзвук след избора на Тамара Георгиева за Мис България накара прокуратурата да започне проверка за закононарушения в системата за гласуване и регламента. Държавното обвинение изискало копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Това призна организаторът Ирина Папазова пред bTV. Тя добави, че не се притеснява от крайния резултат на разследването и че не е взимала никакъв материален "стимул" за гласа си. "Не знам какво разследват. Това е частна фирма. Ние сме организаторите и ние решаваме кой да е Мис България.

Утре, ако реша, мога и вас да направя "Мис България". Изборът на Тамара беше абсолютно честен, но много оспорван, пет момичета бяха на кантар.“, отсече собственичката на модна агенция „Интерсаунд“. Тя уточни, че 6 души от 25-членното жури са посочили Тамара като фаворит, а 7 са дали вота си за Йовита.

Георгиева, чиито нос роди доста вицове на тема пластична хирургия през последните дни, е избрана за призьорка с двоен глас, или 20 точки от Ирина Папазова.блитз