Крими

Акция на полицията във Врачанско даде резултати

  11.12.2017 11:10             
Акция на полицията във Врачанско даде резултати

В неделя на територията на РУ-Бяла Слатина е  проведена специализирана операция  с цел превантивна дейност, противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и безопасността на движението, както и повишаване на чувството за сигурност на гражданите. Проверени са 22 моторни превозни средства и 34 души. Съставени са 4 акта по ЗДвП, акт по КЗ и акт по ЗБЛД.

Същият ден е проведена операция и на територията на община Козлодуй.  Проверени са 32-ма човека и 24 превозни средства. Установени са 12 нарушения, които са санкционирани с актове и фишове по закона за движение по пътищата и закона за българските лични документи.

При полицейска операция на територията на оряховското районно управление пък са проверени 14 автомобила и 24 души. Констатирани са 8 нарушения.

В неделя е проведена специализирана операция и на територията на РУ-Роман. Извършени са проверки на 12 човека, 6 МПС-та и 2 питейни заведения. Установени са 5 нарушения, информираха от областната дирекция на МВР във Враца.снимката е илюстративна