Крими

Тарашиха частни имоти в Северозапада

  05.12.2017 11:45             
Тарашиха частни имоти в Северозапада

Три кражби от частни имоти са извършени в неделя и понеделник в Монтанско. По данни на областната дирекция на МВР между 22 часа на 3 декември и 8 часа на 4 е взломена входна врата на гараж в Берковица. Извършена е кражба на 80 литра домашна ракия в пластмасови туби от минерална вода, собственост на 64-годишен жител. Извършен е оглед на място и е образувано досъдебно производство.
Между 22 часа на 3 декември и 8 часа на 4 чрез взлом е проникнато и в частен гараж в града. Извършена е кражба на моторен трион "Щил"-23, ъглошлайф и дрелка, неустановени марки, собственост на 64-годишен местен жител. В берковското районно управление е образувано досъдебно производство по чл.195, ал.3 от наказателния кодекс. 
В дните  1-4 декември неизвестен отворил прозорци и врати на приземен и втори етаж и проникнал в къща в с. Горна Бела Речка, собственост на 69-годишна жителка на София. Извършена е кражба на 8 литра ракия и 5 литра бензин. В районното управление във Вършец е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.195, ал.1, т.3 от наказателния кодекс, информираха от полицията.  снимката е илюстративна