Лайфстайл

13 болежки, един лек – секс

  29.11.2017 14:18             
13 болежки, един лек – секс

Може би трябваше да кажа 1313 причини да правите секс, но ако почна да ги изреждам няма да ми остане време за същественото – именно за секса.

Пък и на вас, ако седнете да ме четете. Но, нали навсякъде тръбите как било важно да се говори, да се споделя, да се не знам си какво... Ми като се прави секс просто се прави секс. Но идва великия ден св. Валентин – велик за вас де, аз всеки ден като правя секс за мен си е все св. Валентин – не ми трябват сърчица и панделки и джинджифилчета, че да правя секс и да се чувствам добре и във форма. Както се казва научен съм да се задоволявам, с каквото има. Мога да правя секс и в пет звезден хотел на балдахиново легло или как там му се вика, мога и на къра в купата сено. Нали все аз съм от горе.

Та, мили мои, вашите проблеми, ако имате такива разбира се, идват именно защото все летите в облаците, все много искате, все сте недоволни, а ето – вземете пример от нас – ние се задоволяваме с наличното. И резултатът е, че винаги сме доволни от живота.

Но, както казват учeните – каквато и да е причината – лекът е един – повече секс.

1. Тъжно ви е. Тъжна сте без причина. Лошо, много лошо. При секс се отделя хормона ендорфин и ви прави веселото. Не знам какъв е тоя хормон, но резултатът е добър. Няма нужда да ходите да трошите пари по шопинг, не ви трябва дрога, какво по-готино от един бърз секс всяка сутрин. Не мислите ли? Ето учЕни хора са ви казали – не мислете много, не анализирайте, просто се чукайте. И животът ви ще е лесен като песен.

2. Грозно ви е. Не харесвате тялото си. Мислите, че сте прекалено слаба, прекалено дебела, без цици и каквото и да е като резултат – нямате самочувствие. Лекът – правете секс. Именно поради горната причина и хормон. Все някой ще ви хареса, пък и да не ви хареса – да не мислите, че е задължително да ви харесва как изглеждате, че да прави секс с вас. Учените са казали, че 30 минути секс се равнява на 1 час тичане. Е, изберете сами да тичате по улиците като луди или да се търкаляте насам натам в леглото. Резултатът ще е един и същ. Но при секса удовлетворението ви ще е много по-голямо и самочувствието ви бързо ще се възвърне.

3. Комплексирано ви е. Проблемът малки цици – забравих да кажа, че той пак се решава по този начин. Секс – повече секс. Но с повече прилежност и упоритост. Ако правите секс всеки ден, тогава гърдите ви ще се уголемят с 25 %. Сериозно, не ви лъжа – учЕните са правили изследвания. Вижте как целия свят се грижи за вас, и забележете, повечето лекари са мъже.

4. Болно ви е. Ако все ви боли глава? Лекът е отново същият – секс, повече секс. Край на мигрената. Обявете й война с още едно от същото на ден.

5. Безпаметно ви е. Ако паметта ви изневерява. Сигурен белег, че не сте правили дълго секс. Учените са казали, като няма секс, няма и мисли. Колкото по-често стигате до оргазъм, толкова по-пълноценно ви се снабдява кръвта с кислород и толкова по-добре се оросява мозъкът. Откъдето какво следва - ставате по-умни и мислите по-добре. Затова преди сесия просто лекарството е повече секс. Преди важна сделка – повече секс. И не питайте повече защо мъжете сме по-умни. А действайте да ни стигнете.

6. Депресивно ви е. В депресия сте. Мислите, че живота ви е минал, че нищо хубаво не ви се случва, няма с кого да излезете на кафе или на кино или където и да е. Бе, драги, кой в днешно време се занимава с такива работи. Завъртете се с готина поличка тук-там и просто се усмихнете, за един бърз секс все ще се намери време. Сещам се за един виц. Ученически. Вижте що тях не ги боли главата. Та действието се развива в една дискотека и младежа пита девойката:

- Искаш ли да правим секс?

Тя – усмихната му отговаря – у нас или у вас?

Той се намусва пренебрежително – Остави, много си сложна.

Правилният отговор е тук и веднага.

7. Съсухрено ви е. Кожата ви е съсухрена и приличате на бабичка. И настроението ви е съсухрено. Така си мислите вие де, не аз. Пак решението е същото – секс, защото колагена – онова дето го има в кремчетата ви, пак безплатно можете да го получите и то с желание от кого... – пак от нас. Абсолютно доказано е, че хората, които по-често правят секс изглеждат по-дълго млади.

8. Отпаднало ви е. Учeните и затова са помислили. Знаете ли, че хората, които правят по-често секс имат по-добра имунна система и респективно по-добре се предпазват от всякакви вируси. А и пак при секс се отделя вълшебният хормон, наречен окситоцин, който притъпява болката. Изводът е пак един – сексът лекува всичко.

9. Гардеробът ви е празен. В паника сте, няма какво да облечете. Само вие си мислите така. Със сигурност имате поне три костюма и пет чифта дънки, какво като са от миналия сезон? Това не е повод за депресия, бе я направете един хубав стриптийз, поразклатете това тяло, поразкършете го, да ви се оправи кръвообращението, да ви дойде прилив на кислород, сили и настроение. После и боса по асфалта да шляпате, пак ще ви е хубаво.

10. Къщата ви е разхвърляна. Тапетите са разлепени, трябват ви нови мебели, списъкът е безкраен... на всичко намирате кусури. Лека го знаете – повече секс. Тогава всичко ще ви изглежда като през розови очила и няма да сте толкова придирчива.

11. Децата ви ядосват, ако ги имате. Ако ги нямате – пак проблем. Нямате деца – това ви ядосва. Бе я се стегнете – какво искате? Лекът – пак секс. След едно стабилно чукане ще се почувствате като тийнейджъри и ще им влезете в положението, ще ги разбирате по-добре и така по-лесно ще изгладите разногласията. Пък ако нямате деца – след секс знаете като дъгата след дъжд – става понякога.

12. Мъжът ви е смотаняк. Не ви помага в чистенето, не ви дава пари, не ви води никъде, не ви подарява цветя, не ви... Твърде вероятно да сте прави. Но дайте му още един шанс, още веднъж... Може пък да размислите, може да не е толкова смотан във всичко.

13. Както виждате хубостта, доброто ви настроение, всичко хубаво зависи от нас. А ние винаги сме на среща – за да ви разберем и да ви помогнем във вашата борба със стреса, старостта и болестите. И дори ви обичаме.

Източник: az-jenata.bg