Крими

Загадъчна смърт на абитуриент шокира училище ОБНОВЕНА

  27.11.2017 16:34             
Загадъчна смърт на абитуриент шокира училище ОБНОВЕНА

Новината за смъртта на абитуриент шокира в понеделник сутринта учители и ученици от Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца. Информацията на „Конкурент“ е, че роденият в Борован Кристиян М.Б. е издъхнал в неделя през нощта. Дванайсетокласникът бил с компания във Вършец, като заминал за курортния град още в събота.

От ръководството на гимназията не коментираха новината за кончината на свой възпитаник. Тепърва ще стане ясно и дали отговаря на истината информацията, че тийнейджърът е издъхнал след злоупотреба с упойващи вещества.

Дядото се натъкнал на безжизненото тяло на тийнейджъра в понеделник сутринта, когато той трябвало да тръгне за училище. Повиканите лекари само констатирали смъртта. Възможно е погребението да се забави, докато бащата и майката се приберат от чужбина, където са на гурбет.

Към този час в Борован е пълно с полиция, като наши източници твърдят, че има 6-7 патрулки от полицейското управление в Бяла Слатина, в чиято територия попада и Борован. Никой не потвърди информацията, с която разполага "Конкурент", че ченгетата издирват младеж С.С., за когото има съмнения че знае повече за загадъчната смърт на Кристиян.

 „Конкурент“ поднася съболезнованията си на почернените близки на младежа.

Четете повече във в. „Конкурент“ - всекидневникът на Северозапада!