Крими

Полицията потвърди информация на "Конкурент" за разкрита наркомрежа

  22.11.2017 10:16             
Полицията потвърди информация на \

Ченгетата от Враца са провели ювелирна акция вчера, при която са задържали голямо количество дрога – канабис и хашиш, в дома на мъж с дебело криминално досие и присъди за предумшлено убийство, кражби, повреждане на имущество чрез взривяване и противозаконно отнемане на коли, научи „Конкурент“.

Информацията беше потвърдена официално от полицията, където са спестени повече от подробностите, до които се добра първо konkurent.bg.

По информация на „Конкурент“, тази нощ в ареста е преспала млада дама – Дияна И., на 23 г., която е била сгащена с наркотици в жилището си. У нея били открити както марихуана, така и амфетамини, допълниха в бюлетина на ОД на МВР.

При последвала специализирана полицейска операция в дома на криминално проявен и осъждан мъж от село Мраморен - Красимир Г., е открита истинска нарколаборатория. Открити и иззети били около 1 кг глави от канабис, пригоден за разсаждане, както и 500-600 грама изсушена марихуана, пригодена за търговия. Ченгетата намерили и хашиш при претърсване на дома.