България

(ОБНОВЕНА) Мъж бе открит застрелян и с прерязано гърло

  22.11.2017 10:11             
(ОБНОВЕНА) Мъж бе открит застрелян и с прерязано гърло

Първа версия за жестокото убийство в гараж в София, замесена е жена

Жестоко убийство в София. 46-годишен мъж е прострелян и обезглавен в столичния квартал „Хиподрума”. Убийството е станало в гараж, който жертвата, ползвал като работилницa.

Тялото е открито през изминалата нощ от хора, живеещи в района. На място веднага са изпратени екипи на полицията. По първоначална информация при извършения оглед на трупа е установено, че освен огнестрелна рана има и наранявания от нож.

Убитият е работил като ключар, слагал е и аларми на автомобили. Убиецът е имал близки отношения с жертвата. Приятел на убития каза, че се е чул снощи около 18 часа с него, после го е търсил, но не е успял да се свърже. Господинът отказа да коментира друго по темата.

За престъплението е задържан 46-годишен мъж, приятел на убития. Той е арестуван в дома си. По първоначална информация жертвата и заподозреният за убийството са се познавали от много години и са били в близки отношения.

Най-вероятната причина за престъплението е любовен триъгълник. По първоначална, непотвърдена информация, оръжието, с което е извършено убийството, е законно притежавано, съобщава Канал 3.