Спорт

Още трима таланти от Северозапада защитиха реномето на школите си

  21.11.2017 21:01             
 Още трима таланти от Северозапада защитиха реномето на школите си

Асоциацията на българските футболисти  за 18-а поредна година награди талантливи деца, които участваха в турнирите по програмата "Децата и футболът". Освен Иван Нешков от Ботев /Вр/ , който от лятото е в ЦСКА, още трима от Северозапада достойно защитиха школите си. Сред 17-те отличени таланти бяха Симеон Веселинов от Бдин с треньор Мартин Методиев, Лора Неделинова от ДФК Видин с наставник Петър Митев, преминалият в Лудогорец - Петър Петров от Монтана с треньор Росен Ников. Видинчаните бяха придружени от председателя на ОС на БФС във Видин Иво Марков.

"Пожелавам ви да се трудите и да надграждате своя талант. Дано направите важна крачка в развитието си оттук нататък и някои от вас да стигнат и до националния отбор", пожела на отличниците Дончо Донев, президент на Асоциацията на българските футболисти.

Да наградят младите таланти бяха дошли футболистите на Левски Роман Прохазка и Божидар Митрев, на ЦСКА-София Фернандо Каранга и Божидар Чорбаджийски, помощник-треньорът на националния отбор Георги Донков, членът на изпълкома на БФС Емил Костадинов, Христо Йовов, както и най-добрата състезателка при жените в последните години Силвия Радойска, която в момента е преподавател в НСА.