България

Сърбия и Албания ще се избият за родни туристи - предлагат пиене на корем на Нова година и 3 дни гуляи за...

  19.11.2017 13:17             
Сърбия и Албания ще се избият за родни туристи - предлагат пиене на корем на Нова година и 3 дни гуляи за...

Между 300 и 400 лева излизат най-евтините пакети за стабилен купон на Нова година на Балканите. От година на година Албания се придвижва напред в класацията на българите за любима дестинация за посрещане на празника. 325 лева струва купонът в Дурас, а промоцията е до 30 ноември, пише "Телеграф".

Цената включва включва транспорт с автобус, 3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери. Добавена е и празнична новогодишна музика на живо, много танци, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.

Сърбия тази година предлага вкусни изкушаващи предложения. В Нови Сад 2 нощувки със закуски, една обикновена и една празнична вечеря с богато меню и неограничено количество местни напитки излиза 320 лева. Транспортът също е включен.

Днес наричат Нови Сад най-аристократичния град в цяла Сърбия, "малката Будапеща", "града с най-младия дух" - така че определено има какво да видите и в паузите между отрупаните маси може да се поглезите и с разходка до Белград, както и до Сремски карловци. Празнуването в Белград и спа курортите в Сърбия е с около 100 лева отгоре и също има чудни предложения. Не са малко и офертите, които предлагат само нощувки за изхранване, без включен транспорт.

Охрид също заслужава внимание, като за 4 дни цената е 350 лева. Тук влизат транспорт, 3 нощувки, закуски, 2 вечери и галавечеря с напитки без лимит. На 31-ви е предвидена разходка в старата част на града с местен екскурзовод, за да се запознаете с прелестите на македонския град, а и за да огладнеете достатъчно за богатата вечеря по-късно. На 1 януари - следобедна разходка до манастира "Свети Наум", а вечерта - пак музика, песни и танци.

Що се отнася до Гърция - пакетите гонят 400 лева и много от тях не включват празнична вечеря или алкохолът е лимитиран до половин бутилка вино.

Blitz.bg