Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Това са грешките, които ни правят да изглеждаме по-възрастни и по-дебелички, отколкото сме!

2017-12-07 16:20 956 0

Това са грешките, които ни правят да изглеждаме по-възрастни и по-дебелички, отколкото сме!

Немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без даже да си дават ясна сметка, че по този метод изглеждат по-стари. Едва ли някоя дама би искала да изглежда по-възрастна, отколкото е, даже напротив. Всички представителки на нежния пол дават мило и драго, за да заличат някоя и друга година. При все че всяка дама притежава личен стил, който развива през годините, нерядко биват допускани модни грешки, които имат състаряващ ефект. Ето някои от най-разпространените грешки и съвети как да ги избегнете:

Нарушавате пропорциите

Ако сте заложили на широки панталони в облеклото, то имайте предвид, че блузата задължително е необходимо да е прилепнала и обратно – прилепналите панталони се носят с широки блузи.

Вероятно допускате поне една от тях

Ако заложите едновременно на широки панталони и широка блуза, то бихте могли да сте сигурни, че ще обезформите фигурата си. Освен това изборът на точния размер дрехи е изключително важен. Ако избирате прекалено широки дрехи, то те несъмнено ще скрият немалка част от красотата на тялото ви.

Аксесоари

Вероятно преобладаващата част от дамите са наясно с правилото, което мнозина наричат „триото“ – колан, чанта, обувки. Дори тези три компонента от вашето облекло да не са в един и същ цвят, то задължително трябва да си подхождат. Днешните модни тенденции изрично изключват старото правило, че чантата и обувките трябва да са в един цвят. Когато сте заложили на дреха в един цвят, добре е да добавите нещо, което е по-ярко. Точно то ще се превърне в акцента на облеклото ви.

Колан

Ако сте от дамите, които не обичат колани и в същото време залагат на твърде широки дрехи, то навярно сте наясно, че тази грешка добавя още няколко килограма към фигурата ви. Освен това добавя и години към ЕГН-то ви. Със сигурност не искате това, нали?

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Азис подкара звяр за 200 бона (СНИМКА)
2018-06-25 10:30
225 0
Азис бръмчи със звяр за 200 бона, видя HotArena . Новата придобивка на краля на попфолка у

Петте зодии, които най-лесно се панират и превъртат
2018-06-25 08:10
233 0
Има хора, които реагират на стресовите ситуации хладнокръвно, както и такива, които бързо се плашат и веднага започват да мислят най-лошото.Това може да се дължи…

6 грешки, които можеш да допуснеш, когато правиш секс за първи път с новото си гадже
2018-06-25 04:00
266 0
Времето на първите срещи, целувки и дълги разговори е отминало. Предстои връзката ви да мине на следващ етап и по-точно - да правиш секс за първи…

Вдовицата на Баташов се натиска с жени на морето
2018-06-24 19:30
323 0
Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, брутално се изложи в нощен клуб в курорта Лозенец. Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за…

актуален брой на вестник Конкурент