Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Това са грешките, които ни правят да изглеждаме по-възрастни и по-дебелички, отколкото сме!

2017-12-07 16:20 1034 0

Това са грешките, които ни правят да изглеждаме по-възрастни и по-дебелички, отколкото сме!

Немалка част от дамите допускат някои от тези грешки, без даже да си дават ясна сметка, че по този метод изглеждат по-стари. Едва ли някоя дама би искала да изглежда по-възрастна, отколкото е, даже напротив. Всички представителки на нежния пол дават мило и драго, за да заличат някоя и друга година. При все че всяка дама притежава личен стил, който развива през годините, нерядко биват допускани модни грешки, които имат състаряващ ефект. Ето някои от най-разпространените грешки и съвети как да ги избегнете:

Нарушавате пропорциите

Ако сте заложили на широки панталони в облеклото, то имайте предвид, че блузата задължително е необходимо да е прилепнала и обратно – прилепналите панталони се носят с широки блузи.

Вероятно допускате поне една от тях

Ако заложите едновременно на широки панталони и широка блуза, то бихте могли да сте сигурни, че ще обезформите фигурата си. Освен това изборът на точния размер дрехи е изключително важен. Ако избирате прекалено широки дрехи, то те несъмнено ще скрият немалка част от красотата на тялото ви.

Аксесоари

Вероятно преобладаващата част от дамите са наясно с правилото, което мнозина наричат „триото“ – колан, чанта, обувки. Дори тези три компонента от вашето облекло да не са в един и същ цвят, то задължително трябва да си подхождат. Днешните модни тенденции изрично изключват старото правило, че чантата и обувките трябва да са в един цвят. Когато сте заложили на дреха в един цвят, добре е да добавите нещо, което е по-ярко. Точно то ще се превърне в акцента на облеклото ви.

Колан

Ако сте от дамите, които не обичат колани и в същото време залагат на твърде широки дрехи, то навярно сте наясно, че тази грешка добавя още няколко килограма към фигурата ви. Освен това добавя и години към ЕГН-то ви. Със сигурност не искате това, нали?

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Ева Веселинова пак клати стола на Игнатова
2018-09-25 19:30
215 0
Все още репортерката на „Господари на ефира” Ева Веселинова продължава да клати стола на титулярната водеща Мария Игнатова. Амбициозната блондинка още от лятото дава сигнали,…

Пет съвета как да бъдете по-добър родител
2018-09-25 16:50
97 0
1. Прекарвайте достатъчно време с децата си. Никога не можем да прекарваме с децата си толкова време, колкото ни се иска. Но можем да се…

Златка бременна от Благой Георгиев
2018-09-25 14:40
368 0
Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев. Двамата сами издадоха за щастливото събитие, като си пуснаха стори…

Официално! Съпругът на Наталия Гуркова е УБИТ
2018-09-25 12:10
915 0
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич официално е бил убит, научи HotArena. Инцидентът е станал в ЮАР вчера

актуален брой на вестник Конкурент