Свят

Ограбиха дома на една от сестрите Уилямс, докато другата се омъжва

  17.11.2017 13:54             
Ограбиха дома на една от сестрите Уилямс, докато другата се омъжва

Предмети на стойност 400 000 долара са били откраднати от жилището във Флорида на тенис звездата Винъс Уилямс, докато тя участвала в откритото първенство по тенис на САЩ, предаде Асошиейтед прес.
 
Новината разкри полицията днес. Кражбата е станала в периода 1 - 5 септември. Полицията не уточнява за какви предмети става дума. Засега няма арестувани.
 
Кражбата е била извършена от жилището на Уилямс с площ 1000 квадратни метра в Палм Бийч Гардънс. Винъс и сестра й Серина купиха имота през 2000 г. Сега той се оценява на 2,3 милиона долара.

Новината идва в деня, в 36-годишната Серина Уилямс сключи брак с 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит. Двойката се ожени в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс, предадоха Франс прес и сайтът Холивуд лайф. Церемонията е бил дискретна с 250 гости, с джаз музика, с пищна декорация и е протекла под темата "Красавицата и Звярът". Цената на събитието е 1 милион долара. Гостите, сред които Бионсе, Джей Зи, Ева Лонгория и др., са били помолени да не снимат с мобилните си телефони, защото младоженците имали екслузивен договор за снимки със сп. "Вог".

Серина и Алексис имат дъщеричка - Алексис Олимпия, която се роди на 1 септември. Двойката се сгоди миналия декември, след като се запозна през 2015 г. в Рим.