България

Времето днес: Облачно, ще превалява слабо на места

  15.11.2017 13:33             
Времето днес: Облачно, ще превалява слабо на места

През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно време и на отделни места ще превалява слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, максималните - между 8 и 13 градуса.

Над Черноморието ще е облачно и на отделни места ще превалява слаб дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 12 до 14 градуса. Температурата на морската вода ще е 14 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е облачно и мъгливо. На места ще превалява слаб дъжд, над 1800 метра - слаб сняг. Ще духа умерен югоизточен, по билата южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7 градуса, а на 2000 метра - около 2 градуса.

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за ноември и няма да се променя съществено.

В петък (17 ноември) и събота (18 ноември) времето ще се задържи облачно, на места с превалявания от дъжд, предимно слаби. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Температурите ще са почти без денонощен ход - в повечето места ще са между 7 и 12 градуса.