България

(ВИДЕО)Показен разстрел. Застреляха Роберто от бандата на Сашо Печения (ОБНОВЕНА)

  15.11.2017 10:17             
(ВИДЕО)Показен разстрел. Застреляха Роберто от бандата на Сашо Печения (ОБНОВЕНА)

Показен разстрел на наркодилър събуди Перник. Убитият е 25-годишният Робърт Величков, който е криминално проявен за притежание и разпространение на наркотици. Има и две присъди.

Разстрелът е станал в центъра на Перник пред денонощен магазин около 3 часа тази нощ. Робърт Величков е спряган за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, чиито приближени се издирват вече седмица по подозрение, че стоят зад серията взривове и обири на банкомати от началото на годината, уточнява Нова телевизия.

Стрелецът все още се издирва. От МВР съобщиха, че сигнал за извършено тежко престъпление пред заведение в центъра на града е получен тази нощ към 03, 00 ч. По първоначални данни неизвестни на този етап са произвели смъртоносни изстрели срещу 25-годишен местен жител.

Пристигналите медици са констатирали смъртта му, аутопсия ще установява причините за смъртта. Пристигналите веднага полицейски екипи са извършили оглед.

Изяснена е самоличността на починалия - криминално проявен за притежаване и разпространение на наркотични вещества, осъждан - изтърпявал е две ефективни присъди за наркотици – едната 10 месеца, а другата 1,2 г. По случая е образувано досъдебно производство, разследването по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Перник. /БГНЕС

ВИДЕО: https://www.vbox7.com/play:b073dbfc8b&start=9