Спорт

(Видео) С ювелирно изпълнение Андровски отсрами своите, Околчица е №1 за есента

  15.11.2017 10:08             
(Видео) С ювелирно изпълнение Андровски отсрами своите, Околчица е №1 за есента

С 3 срещи стартира последният за есента 11 кръг на Висшата лига от БАМФ Враца.

Околчица стана есенен първенец, след като надви Червена Чета Радецки с 3:1. Играч на мача е Ивайло Кунчев, който наниза 2 гола и асистира на Иван Иванов за третия. За козлодуйчани точен беше Александър Ангелов.

Нашенци-Пчелна майка разгроми Скрита Сила с 10:1. Владимир Вълов-Сисо заби 4 гола и пропусна дузпа. Любослав Петров се разписа два пъти. За останалите попадения помогна съперникът. На сметката на Явор Христов бяха записани 3 автогола, а Давид Колев се отчете с един точен удар в погрешната врата. Пчеларите натресоха и 3 греди.

Скрита Сила отсрами с майсторски гол Петър Андровски, който прехвърли вратаря с ювелирно изпълнение от своя пеналт.

Партизан срази Игрис Махала с 9:3 /Ангел Петров – 3, Ивайло Кирилов – 3, Ивайло Димитров, Емил Манолов, Игор Еремиев – автогол; Александър Димитров – 2, Венцислав Димитров/.

Околчица събра 27 т. за първото място, следван изкъсо от Фантастико и Нашенци-Пчелна майка с по 24 т. Топ 6 затварят Партизан, ЧЧ Радецки и Атлетик.

Вечерта приключи с много бира за Ангел Петров и Ивайло Димитров от Партизан, които получиха наградите си за най-добри играчи в два от кръговете на Висшата лига.

В събота в Алпийския дом ще бъде сложен край на полусезона с банкет за играчите на кръга, капитаните на отборите и техните половинки.