Лайфстайл

Как ревнуват различните зодии

  14.11.2017 07:27             
Как ревнуват различните зодии

Почти всеки от нас е изпитвал завист в някаква форма. Това чувство е много сложно и включва разнообразие от различни емоции като страх от отхвърляне, унижение, мъка и гняв. И нашият зодиакален знак изненадващо може да играе роля в начина, по който показваме ревността си.

Овен (21 март - 19 април)

Независимо колко уверени може да изглеждат овните, те често крият несигурност в себе си. Ако имате връзка с Овен, бъдете готови за емоционално увеселително влакче. Истината е, че Овните по някакъв начин се наслаждават на драмата.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът е инат и не обича да показва емоциите си пред хората. Тъй като са много рационални, те рядко изпитва ревност. Ако станат подозрителни, следват инстинктите си и ако се окажат верни, е по-вероятно да тихо да приключат отношенията си с партньора си, отколкото да правят сцени.

Близнаци ( 21 май - 20 юни)

Близнаците знаят, че да бъдеш верен е предизвикателство, но това не ги спира да очакват техните партньори да бъдат верни. Те нямат проблем в това да ви кажат, че ревнуват, за да се уверят, че ги взимате насериозно и няма да сгафите.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците не изпитват ревност много често, защото, когато са влюбени я някого, те са напълно отдадени на него и очакват същото от половинката си. Ако изпитат ревност, го задържат в себе си, докато се превърне в яд. Ако изневерите веднъж на Рак, той никога няма да ви го прости.

Лъв (23 юли - 22 август)

Каквото и да правите, не показвайте повече интерес към някого, освен към половинката си, представител на тази зодия. Почти всичко може да предизвика ревност в Лъва. Той няма да си мълчи, защото не смята, че трябва.

Дева (23 септември - 22 септември)

Девите обичат да държат емоциите си под контрол, но могат да бъдат изключително ревниви. Погледнете ги в очите и може да разберете истинските им чувства. Ако са подозрителни към вас, те няма да ви правят скандал, докато не са проучили всичко. Ако ви хванат, може никога да не ви се доверят.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните искат 2 неща: Да бъдат харесвани и да избягват конфликт. За съжаление, имат склонност да бъдат несигурни и да изпитват ревност. Тъй като са готови да сторят всичко, за да избегнат конфронтация с някого, те ще крият ревността си, докато спрат да изпитват това чувство.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът е най-ревнивата зодия. Той може да ви ревнува от продавача, който ви е направил комплимент за избора на вино или пък от гаджето ви от гимназията. Те могат да бъдат контролирани от това чувство, заради което е най-добре да не ги предизвиквате.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците рядко ревнуват и дори да го правят не си го признават. Но ако им изневерите, никога няма да ви простят, затова не им давайте повод.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите ревнуват през цялото време, но дори не говорят за това. Хубавото нещо е, че бързо им минава.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Представителите на тази зодия са непредсказуеми и обикновено не показват истинските си емоции пред никого. Те не изпитват лесно ревност, но ако го направят по-скоро ще зарежат човека и ще си тръгнат без обяснения.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите са най-малко ревнивият зодиакален знак. Рибите са съпричастни и много добре осъзнават чувствата на другите хора. Ако изпитат ревност, те ще се опитат да тушират това чувство. Но те държат на верността и изискват внимание от половинката си, затова се уверете, че им ги давате.

Blitz.bg