Свят

Цели 38 години тя пази тази СНИМКА като съкровище, а историята зад нея е покъртителна…

  11.11.2017 18:14             
Цели 38 години тя пази тази СНИМКА като съкровище, а историята зад нея е покъртителна…

Тази невероятна история започва преди почти 40 години. През 1977 г., героинята на нашата история, Аманда, е само на 3 месеца, пише girl.bg. Един ден родителите й я оставят сама в спалнята, като пускат в непосредствена близост до леглото ѝ овлажнител с пара. След известно време от стаята на детето идва смразяващ кръвта писък. Оказа се, че Аманда се е събудила, изпълзяла е от леглото и е паднала върху горещия уред … 

С тежки изгаряния, момиченцето е отведено в детското отделение на Albany Medical Center, Ню Йорк. Там Аманда има невероятния късмет да срещне човек, който ще остане завинаги в паметта й. 

Медицинска сестра Сюзън Бергер реагира на момиченцето много по-топло, отколкото на обикновен пациент. Тя се грижи за малкото детенце с такъв трепет, сякаш това е дъщеря й. Сюзън се грижи за Аманда с истинска любов и себеотрицание, посвещавайки ѝ цялото си свободно време. Трогателната обич на тази медицинска сестра към малкия ѝ пациент е уловена на лента от професионален фотограф, който правил доклад за болницата.

Blitz.bg