Лайфстайл

Мариана Попова води Веселин Плачков за носа, опитва се да го опитоми като кученце

  11.11.2017 10:06             
Мариана Попова води Веселин Плачков за носа, опитва се да го опитоми като кученце

Фаталната Мариана Попова е успяла да опитоми изцяло своя любим-актьора Веселин Плачков, с когото живее от година. Гласовитата особнячка обаче не просто е грабнала сърцето на екранния Левски, но е превзела изцяло лидерското място в двойката. Естествено, не със взлом, а с кадифени ръкавици.

„Мариана напълно е обсебила Веселин, той я слуша и за важните и за маловажните неща и иска мнението й по всички въпроси. Накратко - води го за носа”, коментират познатите им от арт съсловието.

За изненада на всички, откакто е залюбил Мариана, Веско почти е зарязал някогашните си бохемски компании и единствената предпочитана от него е тази на смуглата певица. Любимо занимание напоследък пък му било да готви вкъщи за всичките жени – за Мариана, за дъщеря му Андреа и щерката на певицата – Мария Магдалена. Самата попизпълнителка, която несъмнено е хлътнала до уши по синеокия бунтар, избрала много умна стратегия, за да го привърже към себе си.

„Мариана за нищо не ми прави забележки, тя ме приема какъвто съм”, не може да се нахвали Плачков. Любимата му пък призна в тв ефира, че мъжът й е доста темпераментен и избухлив, но тя не се дразнела и никога не се цупела, когато отприщвал гнева си.

„Аз такъв го харесвам и още повече го обичам”, сподели замечтано Мариана. Явно двамата много добре си пасват, а Плачков няма нищо против да следва Попова, която естествено, му дава съвети и в професията. Всяка измислена от Мариана крачка била безпрекословно одобрявана от най-татуирания актьор. Затова напоследък Веселин свикнал преди да предприеме каквото и да било, първо да се допита до Мариана.

„Преди се съветваше с колеги и с приятели, сега единственият гуру му е певицата”, не могат да се начудят в гилдията. Но и признават, че никога не са го виждали толкова щастлив и доволен от живота си, предават от Таблоид.

Blitz.bg