България

Директорката на училището с пребития десетокласник внезапно излезе в отпуск

  10.11.2017 11:57             
Директорката на училището с пребития десетокласник внезапно излезе в отпуск

Директорката на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" Снежанала Няголова е избрала най-неподходящия момент да излезе в отпуск. Госпожата си е пуснала седмица почивка точно след като десетокласникът Кристиян С. изпадна в кома след бой по време на час в школото, предаде Флагман. 

 

Г-жа Няголова не вдига и телефона си за коментар. Една от заместничките й, която дори не пожела да се представи, отговори единствено с "Не!" на въпрос дали се касае за инцидент по време на час, допълва изданието. 

Ученикът е приет в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в тежко състояние след жестоки удари по главата. Хората, които са придружавали линейката, откарала го в спешното, обаче твърдели, че Кристиян е пострадал по време на спаринг в час по физическо. 

Никой от ръководството на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" не пожела да разкрие какво точно се е случило вчера вечерта в школото. Дори напротив - след като разбраха, че в сградата има журналисти, от управата наредиха на охраната да изгони всички "външни лица" и да не ги допуска повече в сградата. В момента часове имат ученици от първата смяна, които са по-малки. Никой от тях не е чувал за случая и не познава Кристиян.