Събития

ОБНОВЕНА Спешно набират средства за Дани

  09.11.2017 17:06             
ОБНОВЕНА Спешно набират средства за Дани

Стартира нова кампания за спешното набиране на средства в помощ на младия Даниел Маринов от Враца. Момчето се нуждае от 5 000 евро за изследвания в чужбина, а сумата трябва да бъде набавена до 25 ноември, научи „Конкурент“.

От близо две години Дани и семейството му водят ежедневна битка с тежката диагноза „параплегия на долни и горни крайници”, получена вследствие от претърпян инцидент. Следва дълго ходене по мъките – операции и серии от рехабилитации. Ефекът от тях обаче е съвсем малък, а желанието за оздравяване и вярата за нормален живот – несломими.

Преди дни майката Вергиния, която е неотлъчно до своя син, научава от своя позната за специализирана клиника за рехабилитация и възстановяване в Барселона, Испания. Има отзиви, че съвременното лечебно-оздравително заведение, разполага с последен модел апаратура и вече е изпитано - било помогнало на друго наше момче с подобен проблем. Това дава нова искрица надежда на Дани и майка му, и тя незабавно се свързва с клиниката. За прегледа, престоя и изследвания там обаче са нужни 5 000 евро, които трябва да бъдат набавени до 25 ноември т.г.

„Получихме офертата от клиниката. Скъпо е, но трябва да опитаме. Надявам се да помогнат на момчето ми и да го изправят на крака“, разказва майка му Вергиния и моли всички добри хора да бъдат съпричастни към тяхната борба.

Ние, от „Конкурент“ също призоваваме: „Нека бъдем добри хора и да подадем ръка на едно младо момче, защото нямат край чудесата на доброжелателството!“.  

Средства в помощ на Дани могат да се внесат на неговата дарителска сметка: 

IBAN BG19FINV91501316841132

BIC FINVBGSF