Събития

Винаги става дума за пари КОМЕНТАР

  09.11.2017 15:55             
Винаги става дума за пари КОМЕНТАР

Коневъдите в България са готови на отчаяни действия, тъй като лобистки закон ще им вземе поминъка и ще убие и ще задуши цял един отрасъл. Тъй като в декларацията им не става ясно за какво става дума, ще се опитам да го обясня – сега конете, които се отглеждат във Врачанския балкан, ще бъдат натирени, а на тяхно място ще дойдат крави. Във всичкото това нямаше да има нищо скандално, ако не се правеше със скрити намерения и тайни интереси. Може би още по-лесно е да попитаме чии са кравите, но едва ли това е най-важното!

Същественото е, че според сега действащия закон, коневъдите получават и пари от субсидии, а когато бъде гласувано предложението, срещу което те скачат, няма да има пари. Това обаче е половината от проблема, защото не само ще бъдат изтикани на ръба на пропастта, но и ще им вземат пасищата, с което окончателно ще ги бутнат надолу... Странно е как се случват нещата в България, особено когато става дума за парламента. Е, как хората, които се опитват да правят бизнес, да не се отвратят от политиката? За каквото и да ни говорят, знайте – става дума не само за пари, а за много и все повече пари! 

Властта се плаши само от натиск. Затова не ги стряскайте с обещания да изкарате конете пред Народното събрание - направете го!