Лайфстайл

Какво трябва да знаем, ако обичаме човек от зодия Рак?

  07.11.2017 20:03             
Какво трябва да знаем, ако обичаме човек от зодия Рак?

Астрологията описва Раците като емоционални и чувствителни. Безспорно са такива и може би това е причината са странното им и нелогично поведение понякога. Когато става дума за любов, Раците са най-милите хора, които можете да си представите, или може би най-лудите? Ето няколко странности, типични за този зодиакален знак:

1. Раците прекаляват с анализа на абсолютно всичко

Те имат добра памет, ще запомнят всичко, което сте казали (но интерпретирано по техния си начин), а след това ще прекарат дълги часове в премисляне на всяка ваша дума. Те могат да бъдат много внимателни ако пожелаят. А също – флиртът по чата с един Рак, може да бъде много секси и вълнуващ.

2. Раците могат да бъдат много мрачни

Те са царете на мълчанието – изпаднали в дълбоки разсъждения или просто отнесени някъде, Раците често могат да се държат дръпнато или арогантно, ако се почувстват обезпокоени. Няма да пропуснете да разберете за лошото им настроение, защото те няма да го крият. А ако се почувстват застрашени, ще се скрият в черупката си и ще си седят там докато сами не решат. Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

3. Раците са адски инати

Всичко трябва да бъде съобразено с техните настроения и желания и те няма да отстъпят. Те имат безкрайни аргументи, с които няма да се преборите, без значение кой е прав. Зависи от вашето отношение дали ще бъдете оставени да спите на дивана.

4. Семейството на първо място

За Раците, роднините са най-важни – това си има плюсове и минуси, разбира се. Те поддържат много близки отношения с родителите си и връзката с тях определено ще бъде връзка и със семейството им. Доброто отношение към техните роднини е единственият начин да ги задържите, защото каквито и да са те Раците винаги ще вземат тяхната страна.

5. Но въпреки всичко, Раците ще направят каквото е по силите им за вашето щастие

Когато се влюбят, това е до мозъка на костите им. Те дават всичко за човека, който обичат, без да задават много въпроси. Биха угодили на всичките ви капризи и биха ви подкрепили във всички трудни моменти, отваряйки сърцето си за вас.

Blitz.bg