Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Няма да повярвате какво се случи с Божидара Бакалова, че вече не поглежда жени!

2017-11-14 19:30 771 0

Няма да повярвате какво се случи с Божидара Бакалова, че вече не поглежда жени!

Божидара Бакалова твърди, че вече живее според заветите на Петър Дънов – почти се е отказала от материалното и възприема хората преди всичко като духовни същества, родени за любов, а не за омраза.

Сестрата на манекенката Ивайла Бакалова е известна с ексцентричността си и буйния си нрав, но самата тя споделя, че откакто се обърнала към Учението на Беинса Дуно, животът й има по-голям смисъл. Вдъхновена от Бялото братство, Божидара замени тъмните дрехи със светли, най-вече бели облекла, като израз на чистота и невинност. Според последователите на Петър Дъновбелите дрехи успокояват човека и му помагат да свали агресията от себе си. Чрез специални духовни практики, призоваващи небесните ангели Бакалова успява да изчисти съзнанието си от лошите мисли и да покачи положителните си човешки вибрации, пише "Таблоид".

Дизайнерката, която навремето си падаше както по мъжките, така и по женските ласки, сега се определя като „асексуална”. Тя е спряла с лесбийските си практики в тон с новите си религиозни увлечения. Ексцентричната дама се увлича по езотериката и астрологията. Божидара дори влезе в селското шоу „Фермата”, за да отправи послание към хората да пазят душите си и да им изпрати светлина и хармония. Явно обаче нейните послания не бяха възприети, защото тя бързо отпадна от риалитито.

„Като цяло не ме вълнува много дали съм неразбрана. Колкото и уверена да изглеждам, аз съм си най-големият критик. Може да изглежда понякога, че съм с извънземен разум, но имам доста добра преценка за себе си и за хората”, казва по този повод сестрата на Ивайла Бакалова. И признава, че преди да открие Дънов, имала много силно его. А след това си казала: „Ти си имала тук най-големия учител. Имала си най-уникалната енергия – Седемте рилски езера”.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Игнатова си развя гащите в ефир (СНИМКА)
2018-06-23 13:10
167 0
Зрителите на „Господари на ефира“ успяха да зърнат бельото на сексапилната блондинка.
Софка продава сватбата си за 100 000 лв. (Вижте хитрия план на Гринго)
2018-06-23 10:40
353 0
100 хиляди лева. Такава сума е поискала ромската перла Софи Маринова от няколко медии, в замяна на ексклузивни права

Проверете щастие или болка ви чака в любовта според зодията!
2018-06-23 08:10
218 0
Всяка жена е орисана да срещне определени мъже в живота си, да сподели мигове с тях, да научи уроците, които е трябвало да ѝ предадат,…

Може ли вибраторът да доведе до „синдром на безчувствената вагина“
2018-06-23 04:00
150 0
В информационната ера сме заливани от всякаква информация. Ала определено не трябва да вярвате на всичко, което четете и чувате дори да звучи авторитетно като…

актуален брой на вестник Конкурент