Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

5 трика за секс на екс

2017-11-14 04:00 585 0

5 трика за секс на екс

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкова много задачи, че понякога не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за почивка и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има желание, има и начин! Ето как да направите бързия секс приятен и за двамата.

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смартфоните и интернет, можем да се свържем един с друг в рамките на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси съобщения или снимки, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви подготвят за бързо действие. Покажете на любимия какво го/я очаква в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като фонтан от желание още при първото докосване.

2. Извикайте в ума си любимата си секс фантазия

Всеки човек си има любима сексуална фантазия, от която се възбужда моментално - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или захапване на устни, или пък определена миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, за да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на животински секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия вид. Но когато сте "под пара" и нямате време за губене, отдайте се на чист животински секс - той е бърз, дълбок и възбуждащ; покажете добре на партньора си колко точно сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви осигурява най-дълбоко проникване и действайте смело! Оставете се на инстинкта ви за продължаване на рода да ви води.

4. Отидете на забранено място

Нищо не повдига адреналина и желанието така, както забранените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на гости на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за свършване със секс играчка е между 3-6 минути. Ако оргазмът е задължителен, играчката ще бъде незаменим помощник и за двама ви.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Дани Спартак не се отделя от сина си
2018-07-21 19:30
89 0
Шампионът от първия сезон на „Хелс китчън” Дани Спартак, не се отделя от сина си. При всеки удобен

Какво може да унищожи женското приятелство
2018-07-21 16:20
109 0
Женското приятелство е странен звяр, обгърнат с мистерия. Той представлява тайнствен кръг от надвикващи се момичета, опиянени просто от присъствието една на друга. И живее…

Криско и Цвети - разделени! Рапърът люби половинката си по спомени
2018-07-21 13:10
292 0
Самотно лято карат Криско и неговата половинка Цветелина. Двамата разчитат само на любовната си памет и я карат

МЕГЗ жертва на телефонен тормоз вече 2 месеца
2018-07-21 10:30
188 0
Преди два месеца топ дизайнерката МЕГЗ се оплака, че телефонът ѝ е разпространен в интернет от нейни

актуален брой на вестник Конкурент