Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

5 трика за секс на екс

2017-11-14 04:00 336 0

5 трика за секс на екс

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкова много задачи, че понякога не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за почивка и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има желание, има и начин! Ето как да направите бързия секс приятен и за двамата.

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смартфоните и интернет, можем да се свържем един с друг в рамките на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси съобщения или снимки, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви подготвят за бързо действие. Покажете на любимия какво го/я очаква в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като фонтан от желание още при първото докосване.

2. Извикайте в ума си любимата си секс фантазия

Всеки човек си има любима сексуална фантазия, от която се възбужда моментално - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или захапване на устни, или пък определена миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, за да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на животински секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия вид. Но когато сте "под пара" и нямате време за губене, отдайте се на чист животински секс - той е бърз, дълбок и възбуждащ; покажете добре на партньора си колко точно сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви осигурява най-дълбоко проникване и действайте смело! Оставете се на инстинкта ви за продължаване на рода да ви води.

4. Отидете на забранено място

Нищо не повдига адреналина и желанието така, както забранените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на гости на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за свършване със секс играчка е между 3-6 минути. Ако оргазмът е задължителен, играчката ще бъде незаменим помощник и за двама ви.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Бременнa фолк фурия ражда на сцената?
2017-11-18 19:30
54 0
Фолк певицата Магда вече е в седмия месец, но не се спира. Изпълнителката работи и бременна, като обикаля нонстоп по участия, пише hotarena.net Фолк звездата…

Избери си роза и виж каква душа криеш!
2017-11-18 16:20
155 0
Ако трябва да сме напълно откровени, трябва да признаем, че всички носим някаква маска. Някои от нас - и повече от една. И понякога толкова…

Връчват голяма награда на Андреа в Хамбург!
2017-11-18 13:10
111 0
Певицата Андреа, която не спира да трупа успехи както у нас, така и извън родината, ще покори поредния връх в кариерата си. Българката е в…

Гала на Азис остава на улицата! Ето защо
2017-11-18 10:30
479 0
Майката на детето на Азис – Галина Георгиева-Гала, остава на улицата, твърди „Галерия“. След като цената на апартамента, в който тя живее, бе смъкната скандално…

актуален брой на вестник Конкурент