Лайфстайл

5 трика за секс на екс

  05.11.2017 14:01             
5 трика за секс на екс

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкова много задачи, че понякога не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за почивка и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има желание, има и начин! Ето как да направите бързия секс приятен и за двамата.

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смартфоните и интернет, можем да се свържем един с друг в рамките на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси съобщения или снимки, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви подготвят за бързо действие. Покажете на любимия какво го/я очаква в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като фонтан от желание още при първото докосване.

2. Извикайте в ума си любимата си секс фантазия

Всеки човек си има любима сексуална фантазия, от която се възбужда моментално - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или захапване на устни, или пък определена миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, за да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на животински секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия вид. Но когато сте "под пара" и нямате време за губене, отдайте се на чист животински секс - той е бърз, дълбок и възбуждащ; покажете добре на партньора си колко точно сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви осигурява най-дълбоко проникване и действайте смело! Оставете се на инстинкта ви за продължаване на рода да ви води.

4. Отидете на забранено място

Нищо не повдига адреналина и желанието така, както забранените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на гости на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за свършване със секс играчка е между 3-6 минути. Ако оргазмът е задължителен, играчката ще бъде незаменим помощник и за двама ви.

Blitz.bg