Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

5 трика за секс на екс

2017-11-14 04:00 824 0

5 трика за секс на екс

Животът в днешно време е забързан и динамичен, изпълнен с толкова много задачи, че понякога не ни остава време да се излежаваме дълго в леглото - за почивка и мързелуване, а още по-малко за секс. Но всички знаем, че има ли има желание, има и начин! Ето как да направите бързия секс приятен и за двамата.

1. Подгрейте със секси чат

В ерата на смартфоните и интернет, можем да се свържем един с друг в рамките на секунди. Погъделичкайте въображението си със секси съобщения или снимки, които да ви докарат до ръба на нетърпението и да ви подготвят за бързо действие. Покажете на любимия какво го/я очаква в мига, в който ще се видите и можете да сте сигурни, че натрупалото се очакване ще избие като фонтан от желание още при първото докосване.

2. Извикайте в ума си любимата си секс фантазия

Всеки човек си има любима сексуална фантазия, от която се възбужда моментално - дали ще е нещо малко, като откопчаване на колан или захапване на устни, или пък определена миризма, някоя мръсна дума или поза. Каквото и да е, пуснете го да се върти в главата ви, за да погъделичка най-първичното у вас.

3. Отдайте се на животински секс

Дългата любовна игра е запазена марка на човешкия вид. Но когато сте "под пара" и нямате време за губене, отдайте се на чист животински секс - той е бърз, дълбок и възбуждащ; покажете добре на партньора си колко точно сте възбудени физически, награбете се, заемате позата, която ви осигурява най-дълбоко проникване и действайте смело! Оставете се на инстинкта ви за продължаване на рода да ви води.

4. Отидете на забранено място

Нищо не повдига адреналина и желанието така, както забранените места. На бюрото в офиса, на стълбището в блока, на гости на вашите или в тоалетната на ресторанта. Намирате ли се на място, където могат да ви сгащят, нямате избор - действате като за последно!

5. Използвайте секс играчка

Средното време за свършване със секс играчка е между 3-6 минути. Ако оргазмът е задължителен, играчката ще бъде незаменим помощник и за двама ви.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Нова тв остави Карбовски на улицата, продава апартамента му на търг
2018-10-21 19:30
340 0
Напускането на Нова телевизия доведе Мартин Карбовски до фалит. След пет годишен спор, продуцентите му от "Телеман“ го осъдиха на последна инстанция за колосалната сума…

Орлин Павлов не знае къде се намира след новината, която научи!
2018-10-21 14:40
592 0
Орлин Павлов ще стане баща в началото на 2019-а! Певецът и звезда от сериала "Скъпи наследници" е научил благата вест от приятелката си преди точно…

Деси Банова се разминала на косъм със смъртта и заради силен стрес си мислела, че...
2018-10-21 12:10
489 0
Синоптичката Деси Банова, която е и настояща половинка на бившия президент Росен Плевнелиев, се разминала на косъм от смъртта, след като кола я блъснала в…

5 неща, които трябва да знаем за Пълнолунието в Телец
2018-10-21 09:30
191 0
Енергията на Пълнолунието се свързва с идеята за край, за равносметка и за изчистване от старото. Това е един ценен процес, но може и да…

актуален брой на вестник Конкурент