Свят

Страстна домакиня загуби 40% от кръвта си след бурна нощ със завърналия се от командировка съпруг

  04.11.2017 08:58             
Страстна домакиня загуби 40% от кръвта си след бурна нощ със завърналия се от командировка съпруг

Жителка на Китай била приета в болница със силни болки в корема, след което открили голямо количество кръв в областта на таза. 26-годишната Сяо Цин се оказала на границата на живота и смъртта след секс със съпруга си, който се върнал от 6-месечна командировка.

Тя била приета в болница в Китай със силни болки в корема, които били провокирани от спукана киста на яйчника. В резултат на това жената загубила 40% от общия обем на кръвта си, съобщава Daily Mail.

Сяо Цин не се виждала със своя 28-годишен мъж дълго време. Двамата работели в различни градове и се срещали веднъж на няколко месеца. Последното им романтично събиране, обаче, завършило с истински кошмар. След страстния секс момичето се почувствало зле и било закарано в болница в провинция Хунан.

След преглед там се оказало, че се касае за спукана киста в размер на три сантиметра. Наложило се да бъде извършено спешно кръвопреливане и операция за отстраняване на кистата.

"В корема и имаше около 1500 мл кръв, което е около 40% от общия обем. Ако я бяха докарали малко по-късно, младата жена вече щеше да е мъртва", разкрива един от лекарите в болницата.

Превод БЛИЦ