Лайфстайл

Три цвята, в които винаги ще изглеждате великолепно

  04.11.2017 08:18             
Три цвята, в които винаги ще изглеждате великолепно

Всяка жена знае, че цветът е не по-малко важен фактор при избора на дреха, от качеството на плата или от кройката, пише Мениджър Нюз. Изборът на цвят зависи до голяма степен от цвета на косата ни, отенъка на кожата и, разбира се, от личния ни вкус и предпочитания. Често подбираме цвета на някоя дреха, според това, което вече имаме в гардероба и как биха се съчетали различните тонове в облеклото ни. Но има няколко цвята, в които винаги бихте изглеждали елеганни, стилни и дори скъпо облечени. Тях може да използвате спокойно, за да завършите по подобаващ начин вашия имидж. Цветовете на дрехите, които според стилистите помагат винаги да изглеждате елегантно и луксозно, са бял, червен и син.

Ето техните силни страни:

Бяло

Бялото сякаш казва: "Около мен всичко е идеално. Аз не използвам градски транспорт. В моя квартал сутрин мият улиците със сапун". Бялото е новото черно, с него е възможно и необходимо да се облечете от главата до петите, добавяйки аксесоари в контрастно черно или неутрално бежово. Бялото върви добре с меки сини и сиви цветове. Ако искате да се откроявате от тълпата, не се колебайте да облечете и бяло палто. Добавете и слънчеви очила - с този стилен аксесоар ще изглежда като истинска суперзвезда. Бели обувки или бяла чанта могат да превърнат всяко ежедневно облекло в изключително изискано, сякаш замислено от професионален стилист.

Червено

Червеното винаги е създавало усещане за лукс. Този цвят се свързва със смели жени, които привличат вниманието и карат хората да се обръщат след тях. Когато облечете червено, можете да сте сигурни, че вашата кожа, коса и грим изглеждат перфектно. Забравете за комбинацията от червено и черно - то е твърде драматично. Вместо това изберете топли кафяви нюанси или светлобежово. Изключение могат да бъдат леки обувки или малък аксесоар в черно. Всеки червен аксесоар ще издигне вашия статут. Връхната дреха в червено трябва да изглежда стегната и да не е претрупана с фини детайли. Носете червени лачени обувки с мек, светло сив кашмир. Дори и червеното червило не може да е в повече. Добавете само елемент в бял или светло розов цвят и ще направите вашия имидж по-модерен.

Тъмносиньо

Един от най-спокойните и незаслужено забравени цветовете, които са в състояние туткаси да придадат изисканост на визията ви, е тъмносиньото. Заслужава място в този списък заради своята тиха елегантност и безпогрешната способност да се съчетава прекрасно с червено и бяло. Тежки тъмносини вълнени палта могат добре да се комбинират с леки панталони, дънки и поли миди дължина. В допълнение към червеното и бялото, тъмносиньото може да се комбинира с палто или яке в топлите нюанси на кафявото. За разнообразие, можете да добавите два различни аксесоара в червени и бели цветове.

Blitz.bg