Лайфстайл

17 момента, които отблъскват жените при секс

  03.11.2017 17:06             
17 момента, които отблъскват жените при секс

Сексолози и психолози често питат жените какво не харесват в силния пол по време на секс. Така се получават 32 неща, които красивата половина на света мрази в леглото.

1. ТОЙ МНОГО БЪРЗО СВЪРШВА. Повечето жени са убедени, че причина за това е мъжката злонамереност. Жените смятат, че партньорът би могъл да издържи още половин час. Но просто не го иска, защото е егоист и мисли само за себе си.

2. ТОЙ НЕ СВЪРШВА ТВЪРДЕ ДЪЛГО. Сега пък тя си мисли, че нейното тяло не го възбужда. А освен това тя вече е и уморена.

3. ТОЙ САМО МЪЛЧИ. Известно е, че мъжете обичат с очите си, а жените с ушите. И с тези уши тя желае да чува нежности. Или поне стон, който да свидетелства за неговата страст.

4. ТОЙ ВИКА ТВЪРДЕ СИЛНО. Бурното изразяване на чувствата е нещо прекрасно, но мъжът трябва да отмита, че не се намира на стадиона.

5. ТОЙ ПРАВИ СЕКС, БЕЗ ДА СИ Е СВАЛИЛ ЧОРАПИТЕ. Защото жените ги отблъсква гол мъж с чорапи не е известно. Тази особеност е просто необяснима.

6. ТОЙ ТВЪРДЕ БЪРЗО СЕ СЪБЛИЧА. Жените най-много мразят да изпаднат в глупаво положение. И ако тя е още по палто и в ботуши, а по него вече няма нищо освен презерватив, то и двамата ще изглеждате нелепо.

7. В НАЙ-НЕПОДПОДЯЩИЯ МОМЕНТ ТОЙ СПИРА И ПИТА „ТИ СВЪРШИ ЛИ?” Без коментари.

8. ТОЙ ОСТАВЯ ЛАМПАТА ДА СВЕТИ. Силната светлина превръща спалнята в операционна. Пък и жената не може да се съсредоточи върху процеса и трябва постоянно да се пита дали изглежда твърде сексуално.

9. ПРЕДИ СЕКС ТОЙ НЕ ВЗЕМА ДУШ. Ърнест Хемингуей бе казал, че мъжът трябва да мирише на мъж. Но жените не са съгласни. Те, разбира се, не очакват мъжът да мирише на свежи теменужки, но често грубата истина не ги възбужда.

10. ТОЙ ТИЧА ПОД ДУША, ВЕДНАГА ЩОМ СВЪРШИ. Жените приличат на котките. А котките имат навика да се потриват в любимия човек, за да си оставят миризмата. И когато партньорът демонстративно бърза да махне тази миризма, жените се чувстват обидени.

11. ТОЙ ВЕДНАГА СЕ ОБРЪЩА И ЗАСПИВА. Това е най-тежкото оскърбление в леглото. И най-лошото, което той може да направи. Дори преди секса партньорът да е израждал дузини крави рекордорки, да е писал кандидатска дисертация или да е поставил световен рекорд на 100 метра, това изобщо не го оправдава. От нейна гледна точка той трябва да бъде нежен след секса и да я гушне. Иначе защо изобщо е лягал с нея?

12. ПО ВРЕМЕ НА СЪВОКУПЛЕНИЕТО ТОЙ САМО Я ГЛЕДА В ОЧИТЕ. Той явно не си дава сметка, че в такъв момент прилича на коварен фашист, залегнал зад прикритие. Така че той трябва поне да се престори, че е страшно увлечен от половия акт.

13. ТОЙ НЕ СЕ БРЪСНЕ. Мъжете никога не разбират какво може да предизвика една невинна брада на два дена.

14. ТОЙ СЕ ШЕГУВА ПО ВРЕМЕ НА СЕКСА. Смехът обаче е най-злият враг в такъв момент. Майтапът или веселбата са направо е противопоказни.

15. ТОЙ ИМА ТВЪРДЕ ДЪЛГИ НОКТИ. Твърди се, че мъжът не импотентен, ако има поне един пръст. Но ако този пръст завършва с дълъг и гризан нокът, ще трябва да теглите кръст на половия живот

16. ТОЙ ПОСТОЯННО Я КОМАНДВА И НАРЕЖДА КАКВО ДА ПРАВИ. Той обаче не е сержант, а тя не е редник. Затова заповедите „Лягай”, „Кръгом”, „Мирно” звучат глупашки в леглото.

17. ТОЙ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЗОПАСНИЯ Й СЕКС. Презервативите са задължение на мъжа. От него се очаква да си ги купуват предварително, да си ги носи в джоба и да си го слага (по възможност незабележимо). Следва продължение.

Blitz.bg