Лайфстайл

Страхливи, фалшиви и недоволни: Тези 3 зодии са лишени от арогантност, но... не заради доброто си сърце

  28.10.2017 09:13             
Страхливи, фалшиви и недоволни: Тези 3 зодии са лишени от арогантност, но... не заради доброто си сърце

Ако трябва да се сетите за някого, който олицетворява арогантността, вероятно няма да отнеме много време, преди образът му да изплува в съзнанието ви. Тези хора оставят доста изразен негативен отпечатък. Вероятно всеки има в своето обкръжение човек, който е силно влюбен в себе си и гледа всички останали отвисоко. Тези хора не могат да си представят, че е възможно някой да не е влюбен в тях. Има обаче и такива, които се намират в другата крайност – почти изцяло лишени от тази черта. Тези характеристики в известна степен се определят и от зодията ни. Кои обаче са зодиите, от които най-малко можем да очакваме да бъдат арогантни?

Риби

Рибите са най-малко арогантните сред всички в зодиака. И това е така, не защото те се преструват, а защото са твърде плахи дори да се опитат да се изтъкват. Освен това, те обичат да бъдат приятелски настроени и да оказват помощ на всеки, с когото се срещнат. Ако се опитате да ги отблъснете, те ще се защитят, но дори и тогава най-вероятно ще проявят характерната си плахост.

Близнаци

Родените под този знак много добре знаят как да бъдат фалшиво арогантни. Изглежда, че са готови за битка или за изпитание, но в действителност предпочитат да се скрият някъде, докато всичко свърши. Може да се каже, че Близнаци не се поддават на фалшивата си личност, защото когато дойде време да покажат на всички тази своя мнима арогантност, изчезват.

Везни

Единственият намек за арогантност, който някога ще видите във Везните, е, когато са недоволни за нещо. И дори тогава арогантността им прилича повече на упоритост. Родените под този знак много се страхуват от конфронтация, за да искат да действат арогантно. Те просто не виждат смисъл в това да се държат грубо, без да има причина.

Blitz.bg