Спорт

Първа Атомна губи с гол-фантом в гара Левски

  22.10.2017 18:50             
Първа Атомна губи с гол-фантом в гара Левски

Първа Атомна прекъсна серията си без загуби в гара Левски, където отстъпи на домакините с 0:2 в среща от 11-ия кръг на Северозападната Трета лига. Гостите отново проявиха старата си слабост – да пропускат чисти положения, особено през първата част, когато можеха да решат изхода на мача. Домакините поведоха в 65-та мин., без топката да премине голлинията, според щаба на козлодуйчани.

„Зелени сме още, докато не се научим да си вкарваме положенията, ще губим точки, без да сме надиграни. Не мога да разбера как бе признат първият гол, дори домакините се учудиха на съдийската преценка“, каза наставникът Николай Нинов. Изпълнителният директор Станислав Стоянов-Бандерата беше още по-краен в коментара си за мача.

„През първата част страничният рефер пусна 6 пъти техни играчи, които бяха в засади с метър-два. Върхът на отсъжданията беше признатият гол, топката бе сигурно на 50 см пред голлинията, дори футболистът на Левски, който не уцели коженото кълбо, продължи да играе и не можа да повярва на решението на арбитрите. На какво се дължи това отношение спрямо отбора ни, не знам. Вероятно някой ни е взел насериозно и се страхува от нас“, заяви Стоянов.

Второто си попадение домакините отбелязаха след рикошет. Левски събра 21 т. и задмина останалия с 20 т. Първа Атомна.