Лайфстайл

Алекс Раева с подозрително наедряло коремче! Водещата крие голяма новина

  20.10.2017 12:32             
Алекс Раева с подозрително наедряло коремче! Водещата крие голяма новина

Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна. Бившата певица на Слави Трифонов, която в последните години се изявява основно като тв водеща, е качила поне 7-8 килограма, има ясно очертано коремче, видимо е наедряла и в бюста, което кара много хора да мислят, че очаква дете, пише в. "Уикенд". В случай, че Алекс наистина е бременна, съдейки по външния й вид, би трябвало да е в третия или четвъртия месец. Това означава, че раждането се очаква през ранната пролет. Преди няколко месеца тя обяви, че има сериозна връзка с мъж, чиято самоличност отказа да разкрие, тъй като професията му нямала нищо общо със шоубизнеса и той не искал името му да се афишира. Бил неин познат от години, но любовта им пламнала след дълго време, което прекарали като приятели. Романтичната им връзка е от повече от година – напълно достатъчно, за да решат дали са готова да създадат и отгледат деца заедно.

„По скалата от 1 до 10 го обичам десет и, дори тази връзка да не просъществува, той ще продължи да ми дава неща, които са ми нужни”, разкри певицата преди време в свое интервю.

„Най-сетне се чувствам щастлива, защото за първи път не аз съм двигателят във връзката ни, обратното – той е моят учител, въпреки че сме почти на една възраст”, каза още Алекс. Водещата на „Х Фактор” често е спрягана, че очаква дете. Че може да е бременна, се говореше в началото на 2016-а, когато все още за официално нейно гадже се смяташе диджей Дончо. Това обаче се оказаха само слухове. Нещо повече, по времето, когато са били пуснати те, двамата вече не са били заедно. И до днес обаче поддържат добри отношения, заради което хората, които не са им близки, продължаваха да смятат, че са влюбени до момента, в който певицата директно обяви, че отдавна са скъсали. От години се говори, че Алекс е правила аборт от бившия си шеф Слави Трифонов. Ако обаче този път е бременна, 37-годишната певица най-вероятно ще задържи бебето. Възможно е видът й да се дължи на прекаляване с храната. В началото на кариерата си Алекс бе доста по-закръглена в сравнение с вида, в който е позната в последните години. Слабата й фигура се дължи на зверски диети и много спорт. Не е изключено да е нарушила този спартански решим и това да се е отразило пагубно на добрата й форма. Подобен вариант обаче е малко вероятен, имайки предвид, че водещата от години е установила желязна дисциплина по отношение на поддържането на външния си вид.

Blitz.bg